Tampereen Tietoverkko Oy
Tampereen Tietoverkko Oy
  > etusivu > maksu-tv-palvelut > viasat
 

 Viasat

Etusivu
Peruskanavat
Maksu-tv-palvelut
Kaapelikortti
Elisa HD-kanavapaketti
Elisa L-kanavapaketti
Elisa M-kanavapaketti
Elisa S-kanavapaketti
Elisa Viihde Sport
MTV3 Total & Sport
C More Film
Ruutu+
Viasat
Discovery
Disney
Picnic
Russia
Svea
Al Jazeera
ETV
TotoTV
hinnasto
kampanjat
Myyntipaikat
Verkkokauppa
Liittymät ja palvelut
Tuotetuki
Ohjelmatiedot
Hakemisto
Yhteystiedot

Hyödynnä Viasat -pakettien edut ja nauti huippuviihteestä

Hyödyntämällä Viasat -pakettien edut nautit mm. uutuselokuvista tai vaikkapa jääkiekon huippusarjoista. Tutustu voimassa oleviin etuihin täällä.

Viasat Kulta 39,95 €/kk
Viasat Kulta

Viasat Kulta täyttää kaikkien toiveet. Penkkiurheilijoille on tarjolla maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kuten UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Englannin Championship, NHL, KHL ja monet muut. Lisäksi näet amerikkalaisen jalkapallon NFL:n, koripallon Euroliigan, moottoriurheilua ja golfin US Openin, British Openin, PGA Championshipin, Ryder Cupin, European Tourin ja LPGA Tourin. Viihteen ystäville löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat sekä laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasatin dokumenttikanavat. Lisäksi tarjolla ovat iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

  Elokuvat
Viasat Film Premiere Viasat Film Premiere
Viasat Film Premiere tarjoaa lukuisia ensi-iltoja. Kanavalta näet Hollywoodin ja Pohjoismaiden parhaat uutuuselokuvat sekä viikoittain esitettävät 4-5 ensi-iltaa. Suomeksi tekstitetty.

Viasat Film Comedy

Viasat Film Comedy
Viasat Film Comedy on hauskan pitoon keskittyvä kanava, joka saa sinut fiiliksiin. Kaikki on kiinni huumorista. Kanavalla nähdään parhaat komediat, laatuelokuvat ja komediaklassikot. Suomeksi tekstitetty.
Viasat Film Family Viasat Film Family
Koko perheen viihdekanavan ohjelmistoon kuuluu runsaasti kutkuttavia komedioita ja koko perheen suosikkeja kuten Astrid Lindgrenin huippusuositut klassikot. Kaikki suomeksi puhuttuna tai tekstitettynä.
Viasat Film Action Viasat Film Action
Viasat Film Action -kanavalta näet maailman parhaita toimintaelokuvia. Tarjolla on selkäpiitä karmivaa kauhua, piinaavaa jännitystä, räjähtävää toimintaa ja hyytäviä trillereitä.
Viasat Film Hits Viasat Film Hits
Viasat Film Hits -kanavalta näet niin kansainväliset kuin pohjoismaiset hittielokuvat, suurimmat yleisömagneetit, Oscar-voittajia, kriitikoiden suosikkeja, sekä iki-ihania klassikoita. Suomeksi tekstitetty.
Viasat Film Premiere HD Viasat Film Premiere HD
Viasat Film Premiere HD lähettää Viasat Film Premiere -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Viasat Film Premiere tarjoaa lukuisia ensi-iltoja. Kanavalta näet Hollywoodin ja Pohjoismaiden parhaat uutuuselokuvat sekä viikoittain esitettävät 4-5 ensi-iltaa. Suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Viasat Film Comedy HD Viasat Film Comedy HD
Viasat Film Comedy HD lähettää Viasat Film Comedy -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Viasat Film Comedy HD on hauskan pitoon keskittyvä kanava, joka saa sinut fiiliksiin. Kaikki on kiinni huumorista. Kanavalla nähdään parhaat komediat, laatuelokuvat ja komediaklassikot. Suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Viasat Film Action HD Viasat Film Action HD
Viasat Film Action HD lähettää Viasat Film Action -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Kanavalla nähdään maailman parhaita toimintaelokuvia. Tarjolla on selkäpiitä karmivaa kauhua, piinaavaa jännitystä, räjähtävää toimintaa ja häkellyttäviä trillereitä. Suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
  Urheilu
Viasat Urhielu Viasat Urheilu
Viasat Urheilu on kanava, joka tarjoaa laajan kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. Jalkapallon ystäville on tarjolla kiinnostavia otteluita eri jalkapalloliigoista – UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, FA Cup, Capital One Cup ja Saksan Cup. Jääkiekon ystäville on puolestaan tarjolla NHL ja KHL -otteluita. Viasat Urheilu -kanavan ohjelmistoon kuuluvat lisäksi muun muassa amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga sekä moottoriurheilua. Pääosin suomeksi selostettu.
Viasat Sport Viasat Sport
Viasat Sport on ruotsalainen urheilukanava, jossa näytetään kiinnostavia otteluita eri liigoista. Ohjelmistossa on muun muassa UEFA Champions Leaguen ja Valioliigan rinnakkaisotteluita, sekä paljon Serie A:n otteluita. Ei suomenkielistä selostusta.
Huom! Viasat Finlandilla ei ole lähetysoikeuksia kaikkeen Viasat Sport -kanavan ohjelmatarjontaan. Tästä johtuen lähetys ei aina näy eli ruutu on mustana Suomessa, vaikka EPG-tiedoissa on merkitty ohjelmaa.
Viasat Hockey Viasat Hockey
Viasat Hockey on jääkiekkoon keskittynyt kanava, joka näyttää NHL-otteluita suorina lähetyksinä koko kauden ajan. Lisäksi nähdään uusintoja, huippuhetkien koosteita, NHL-uutisia sekä KHL-otteluita suorina lähetyksiä. Ei suomenkielistä selostusta.
Huom! Viasat Finlandilla ei ole lähetysoikeuksia kaikkeen Viasat Hockey kanavan ohjelmatarjontaan. Tästä johtuen lähetys ei aina näy eli ruutu on mustana Suomessa, vaikka EPG-tiedoissa on merkitty ohjelmaa.
Viasat Golf Viasat Golf
Viasat Golf -kanavalta näet yksinoikeudella European Tourin, Ryder Cupin, PGA Championshipin, US Openin ja The Open/British Openin suorina lähetyksinä. Kanava näyttää myös LPGA Tourin huippuhetket sekä makasiiniohjelmia. Ohjelmat alkuperäiskielellä, ei suomenkielistä selostusta eikä tekstitystä.
NHL Xtra 1-6 & 8 NHL Xtra 1-8
NHL Xtra -kanavat näyttävät NHL-otteluita suorina lähetyksinä. Voit valita mielesi ottelun rinnakkaisista lähetyksistä. Ei suomenkielistä selostusta.
Huom! Kanavilla on ohjelmistoa ainoastaan suorien ottelulähetysten aikana.
Viasat Urheilu HD Viasat Urheilu HD
Viasat Urheilu HD on kanava, joka tarjoaa laajan kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. Jalkapallon ystäville on tarjolla kiinnostavia otteluita eri jalkapalloliigoista – UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, FA Cup, Capital One Cup ja Saksan Cup. Jääkiekon ystäville on puolestaan tarjolla NHL ja KHL -otteluita. Viasat Urheilu HD -kanavan ohjelmistoon kuuluvat lisäksi muun muassa amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga sekä moottoriurheilua. Pääosin suomeksi selostettu.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Viasat Jalkapallo HD Viasat Jalkapallo HD
Viasat Jalkapallo HD keskittyy laadukkaisiin jalkapallotuotantoihin. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaita jalkapalloliigoja. Ohjelmistossa on UEFA Champions Leaguen, Valioliigan, La Ligan, Serie A:n, Ligue 1:sen ja FA Cupin kiinnostavimmat ottelut. Kiinnostavimmissa otteluissa tarjolla ovat lisäksi ennakkostudiot. Pääosin suomeksi selostettu.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Viasat Jääkiekko HD Viasat Jääkiekko HD
Viasat Jääkiekko HD keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita. Viikonloppuisin nähdään NHL:n huippuotteluita parhaaseen katseluaikaan ja KHL:ssä puolestaan Jokereiden ottelut. Kanava näyttää myös jääkiekon World Cupin syksyllä 2016. Kiinnostavimmissa otteluissa tarjolla ovat lisäksi ennakkostudiot. Pääosin suomeksi selostettu.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Viasat Sport HD Viasat Sport HD
Viasat Sport HD lähettää Viasat Sport -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Viasat Sport on ruotsalainen urheilukanava, jossa näytetään kiinnostavia otteluita eri liigoista. Ohjelmistossa on muun muassa UEFA Champions Leaguen ja Valioliigan rinnakkaisotteluita, sekä paljon Serie A:n otteluita. Ei suomenkielistä selostusta.
Huom! Viasat Finlandilla ei ole lähetysoikeuksia kaikkeen Viasat Sport HD -kanavan ohjelmatarjontaan. Tästä johtuen lähetys ei aina näy eli ruutu on mustana Suomessa, vaikka EPG-tiedoissa on merkitty ohjelmaa.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Viasat Sport Premium HD Viasat Sport Premium HD
Viasat Sport Premium HD on ruotsalainen urheilukanava. Se keskittyy erityisesti jalkapalloon ja sillä nähdään Ruotsin studiotuotannot ja kiinnostavimmat ottelut seuraavista liigoista: UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A ja Englannin FA Cup. Ei suomenkielistä selostusta.
Huom! Viasat Finlandilla ei ole lähetysoikeuksia kaikkeen Viasat Sport Premium HD -kanavan ohjelmatarjontaan. Tästä johtuen lähetys ei aina näy eli ruutu on mustana Suomessa, vaikka EPG-tiedoissa on merkitty ohjelmaa.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Viasat Fotboll HD Viasat Fotboll HD
Viasat Fotboll HD on ruotsalainen jalkapallokanava, jossa näytetään kiinnostavia otteluita eri liigoista. Ohjelmistossa on muun muassa UEFA Champions Leaguen ja La Ligan otteluita. Ei suomenkielistä selostusta.
Huom! Viasat Finlandilla ei ole lähetysoikeuksia kaikkeen Viasat Fotboll HD -kanavan ohjelmatarjontaan. Tästä johtuen lähetys ei aina näy eli ruutu on mustana Suomessa, vaikka EPG-tiedoissa on merkitty ohjelmaa.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Viasat Hockey HD Viasat Hockey HD
Viasat Hockey HD lähettää Viasat Hockey -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Viasat Hockey on jääkiekkoon keskittynyt kanava, joka näyttää NHL-otteluita suorina lähetyksinä koko kauden ajan. Lisäksi nähdään uusintoja, huippuhetkien koosteita, NHL-uutisia sekä KHL-otteluita suorina lähetyksiä. Ei suomenkielistä selostusta.
Huom! Viasat Finlandilla ei ole lähetysoikeuksia kaikkeen Viasat Hockey HD -kanavan ohjelmatarjontaan. Tästä johtuen lähetys ei aina näy eli ruutu on mustana Suomessa, vaikka EPG-tiedoissa on merkitty ohjelmaa.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Viasat Golf HD Viasat Golf HD
Viasat Golf HD lähettää Viasat Golf -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Kanavalta näet yksinoikeudella European Tourin, Ryder Cupin, PGA Championshipin, US Openin ja The Open/British Openin suorina lähetyksinä. Kanava näyttää myös LPGA Tourin huippuhetket sekä makasiiniohjelmia. Ohjelmat alkuperäiskielellä, ei suomenkielistä selostusta eikä tekstitystä.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
  Lapset
Disney Channel

Disney Channel
Disney Channel on pohjoismaiden suosituin lastenkanava. Se näyttää Disneyn ihania klassikoita, piirroselokuvia, sarjoja ja elokuvia yhtiön laajan tuotannon laidasta laitaan. Englanninkielinen, suurin osa suomeksi tekstitetty tai puhuttu. Lähetysaika: 07-23.

Disney Junior Disney Junior
Disney Junior on suunnattu etenkin 2-7-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen, jotka kaipaavat laadukasta ja juuri heille sopivaa viihdettä. Kanavalla näytetään upeiden Disney-tarinoiden parhaimmistoa sekä rakastettuja hahmoja tavalla, joka houkuttelee oppimaan leikin muodossa. Ohjelmaa joka päivä klo 07-20. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty tai puhuttu.
Disney XD

Disney XD
Disney XD on kanava kaikille toiminnan, musiikin, huumorin ja seikkailun ystäville, varsinkin poikien makuun. Kanava näyttää live action- ja animaatiosarjoja sekä huippuelokuvia. Englanninkielinen, suurin osa suomeksi tekstitetty tai puhuttu. Lähetysaika: 07–23.

Boomerang Boomerang
Boomerang tarjoaa lapsille, nuorille sekä kaikille muillekin piirrossarjojen ystäville laajan kattauksen suosituimpia piirrossarjoja maailmalta. Kanavalla tavataan niin Looney Tunesin hahmot kuin uudemmatkin tuttavuudet. Englanninkielinen.

Cartoon Network

Cartoon Network
Cartoon Network on etenkin nuorille ja lapsille suunnattu kanava, jolla on yksi maailman laajimmista piirrettyjen ohjelmien valikoimista. Kanavalla näkyvät niin vanhat klassikot kuin uusimmat ja tuoreimmat hahmotkin. Englanninkielinen.
  Dokumentit
Viasat History Viasat History
Näköalapaikka menneeseen maailmaan. Historiaa antiikista nykypäivän populaarikulttuuriin. Suurin osa ohjelmista suomenkielisellä tekstityksellä.
Lähetysaika: 24 h/vrk.
Viasat Nature Viasat Nature
Todellinen koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Jaettu kanavapaikka Viasat Crimen ja Playboy TV:n kanssa.
Lähetysaika: 07-21.
Viasat Explore Viasat Explore
Viasat Explore on utelias, seikkailunhaluinen ja päättäväinen. Uuden ja epätavallisen tutkiminen on motivoivaa ja innostavaa. Kanavalla nähdään kaikkea uusimmista tieteellisistä läpimurroista kiehtoviin henkilöihin, jotka tekevät asioita hieman eri tavalla. Suomeksi tekstitetty.
National Geographic Wild National Geographic Wild
National Geographic Wild tarjoaa eläimellistä menoa. Kanava tuo ruutuun parhaat ja ainutlaatuisimmat kohtaamiset villin luonnon asukkaiden kanssa. Laadukkaat ohjelmat tarjoavat upeita elämyksiä syrjäisimmistä maailman kolkista aina merten syvyyksiin asti. Englanninkielinen.
Viasat History HD Viasat History HD
Viasat History HD lähettää Viasat History -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Viasat History HD vie katsojan lähemmäs myös hänen omaa menneisyyttänsä. Kanavan ohjelmisto tutustuttaa sekä antiikin että nykyajan kulttuureihin ja käsittelee niin kulttuuria, historiaa kuin yhteiskuntatieteellisiä teemojakin. Suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Viasat Nature HD Viasat Nature HD
Viasat Nature HD lähettää Viasat Nature -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Viasat Nature HD lähettää laadukkaita ja palkittuja luontodokumentteja. Ohjelmistossa on rakastettuja sarjoja, joissa kohdataan suloisia eläintarhan asukkeja ja eläintenhoidolle omistautuneita ihimisiä sekä yksittäisiä ohjelmia, joissa tutustutaan mm. henkeäsalpaavan upeaan luontoomme ympäri maailman. Ohjelmat alkuperäiskielellä, ei suomenkielistä tekstitystä.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Viasat Explore HD Viasat Explore HD
Viasat Explore HD lähettää Viasat Explore -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Viasat Explore HD on utelias, seikkailunhaluinen ja päättäväinen. Uuden ja epätavallisen tutkiminen on motivoivaa ja innostavaa. Kanavalla nähdään kaikkea uusimmista tieteellisistä läpimurroista kiehtoviin henkilöihin, jotka tekevät asioita hieman eri tavalla. Suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
National Geographic Wild HD National Geographic Wild HD
National Geographic Wild HD tarjoaa eläimellistä menoa entistäkin elävämmin tarkan teräväpiirtokuvanlaadun ansiosta. Kanava tuo ruutuun parhaat ja ainutlaatuisimmat kohtaamiset villin luonnon asukkaiden kanssa. Laadukkaat ohjelmat tarjoavat upeita elämyksiä syrjäisimmistä maailman kolkista aina merten syvyyksiin asti. Englanninkielinen.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
National Geographic Channel HD National Geographic Channel HD
National Geographic Channel HD näyttää National Geographic Channel –kanavan ohjelmiston upealla teräväpiirtokuvanlaadulla. National Geographic Channel HD on yksi maailman johtavista dokumenttikanavista, jonka Suomeen lokalisoitu ohjelmisto haastaa meidät katsomaan maailmaa uusin silmin. Kanavan sarjat ja dokumentit käsittelevät niin historiaa, katastrofeja, tiedettä, tekniikkaa, mysteerejä kuin paljon muutakin. Suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
  Erotiikka
Playboy TV Playboy TV
Playboy TV on kuuma kanava aikuisille. Kanavan monipuolinen tarjonta koostuu eroottisesta aikuisviihteestä huumoria unohtamatta. Jaettu kanavapaikka Viasat Crimen ja Viasat Naturen kanssa.
Lähetysaika: 01-05.
Brazzers TV Europe Brazzers TV Europe
HUOM! Vain voimassa oleville Viasat Kulta -tilauksille! Kanava pitää aktivoida erikseen TTV:n Verkkokaupassa.
Brazzers TV Europe tarjoaa eroottista maustetta 24/7.

 

Viasat Viihde 19,95 €/kk
Viasat Viihde Viasat Viihde on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja. Paketti sisältää eri teemoihin keskittyviä elokuvakanavia, joilta näet ensi-ilta elokuvien lisäksi myös uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa ovat mukana myös Viasatin omat dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.
Viasat Film Premiere Viasat Film Comedy Viasat Film Family Viasat Film Action Viasat Film Hits
Viasat Film Premiere HD Viasat Film Comedy HD Viasat Film Action HD Disney Channel Disney Junior
Disney XD Boomerang Cartoon Network Viasat History Viasat Nature
Viasat Explore National Geographic Wild Viasat History HD Viasat Nature HD Viasat Explore HD
National Geographic Wild HD National Geographic Channel HD      
HUOM! HD-kanavat vaativat korttilinkityksen.

 

Viasat Urheilu 34,95 €/kk
Viasat Urheilu Viasat Urheilu sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan. Näet jalkapallon UEFA Champions Leaguen, Valioliigan, La Ligan, Serie A:n, Ligue 1:n, Englannin Championship, FA Cupin, Capital One Cupin ja Saksan Cupin, sekä jääkiekon NHL:n ja KHL:n. Lisäksi tarjolla ovat amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, moottoriurheilua ja golfin US Open, British Open, PGA Championship, Ryder Cup, European Tour ja LPGA Tour. Viasat Jalkapallo HD ja Viasat Jääkiekko HD -kanavilta näet myös ennakkostudioita ennen mielenkiintoisimpia otteluita.
Viasat Urheilu HD Viasat Jalkapallo HD Viasat Jääkiekko HD Viasat Sport Viasat Sport HD
Viasat Sport Premium HD Viasat Fotboll HD Viasat Hockey Viasat Hockey HD Viasat Golf
Viasat Golf HD NHL Xtra 1-6 & 8, Viasat Sport Xtra      
HUOM! HD-kanavat vaativat korttilinkityksen.

 

Viasat Golf 19,95 €/kk
Viasat Golf Viasat Golf -paketilla näet yksinoikeudella European Tourin, major-turnaukset US Open, The Open/British Open ja PGA Championship, sekä Euroopan ja Yhdysvaltojen välisen joukkueturnauksen Ryder Cupin! Lisäksi tarjolla ovat LPGA Tourin parhaat palat sekä makasiiniohjelmia.
Viasat Golf Viasat Golf HD
HUOM! Viasat Golf HD vaatii korttilinkityksen.

 

Viasat Jalkapallo 29,95 €/kk
Viasat Jalkapallo Viasat Jalkapallo on futiksen ystävien unelmapaketti. Näet UEFA Champions Leaguen, Valioliigan, La Ligan, Serie A:n, Ligue 1:n, Englannin Championshipin, FA Cupin, Capital One Cupin ja Saksan Cupin, sekä Etelä-Amerikan MM-karsintoja. Paketti sisältää kaksi täysin jalkapalloon keskittynyttä kanavaa, joista Viasat Jalkapallo HD -kanavalla on myös studiolähetyksiä ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi mukana on urheilukanavia, joilta tulee jalkapallon lisäksi muuta urheilua.
Viasat Jalkapallo HD Viasat Urheilu HD Viasat Fotboll HD Viasat Sport Viasat Sport HD
Viasat Sport Premium HD        
HUOM! HD-kanavat vaativat korttilinkityksen.

 

Viasat Jääkiekko 29,95 €/kk
Viasat Jääkiekko Viasat Jääkiekko on lätkän ystävien unelmapaketti. Näet yksinoikeudella NHL-otteluita ja Jokereiden KHL-otteluita. Paketissa on kaksi täysin jääkiekkoon keskittynyttä kanavaa, joista Viasat Jääkiekko HD -kanavalla on myös studiolähetyksiä ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi mukana ovat NHL Xtra -kanavat ja Viasat Urheilu HD, jolta näet myös muuta urheilua.
Viasat Jääkiekko HD Viasat Urheilu HD Viasat Hockey Viasat Hockey HD NHL Xtra 1-6 & 8, Viasat Sport Xtra
HUOM! HD-kanavat vaativat korttilinkityksen.

 

Ruutu+ Viihde & Urheilu + Viasat Kulta 64,90 €/kk (minimitilausjakso 12 kk, kok.hinta 778,80 €)
Ruutu+ (viihde & urheilu) + Viasat Kulta Ruutu+ Viihde & Urheilu + Viasat Kulta sisältää uutuussarjoja ja leffoja, lasten Disney-suosikkeja, dokumentteja sekä kattavan annoksen urheilua, mm. Liigan kaikki ottelut suorina, NHL, KHL, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, FA Cup, Englannin Championship, jalkapallon Saksan Cup, NFL, Vaahteraliiga, Superpesis, NBA, MM-ralli, nyrkkeilyä ja golfin kaikki majorit sekä Ryder Cup.
Ruutu+ Viihde & Urheilu -paketin tarjontaan voit tutustua tarkemmin täällä.
HUOM! Pakettien HD-kanavat vaativat korttilinkityksen.

 

Ruutu+ Viihde & Urheilu + Viasat Urheilu 59,90 €/kk (minimitilausjakso 12 kk, kok.hinta 718,80 €)
Ruutu+ Viihde & Urheilu + Viasat Urheilu Ruutu+ Viihde & Urheilu + Viasat Urheilu on jääkiekko- ja jalkapallopainotteinen kattaus urheilua, mm. Liigan kaikki ottelut suorina, NHL, KHL, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, FA Cup, Englannin Championship, jalkapallon Saksan Cup, NFL, Vaahteraliiga, Superpesis, NBA, MM-ralli, nyrkkeilyä ja golfin kaikki majorit sekä Ryder Cup. Lisäksi kanavilla nähdään uutuussarjoja ja leffoja, lasten suosikkeja sekä dokumentteja.
Ruutu+ Viihde & Urheilu -paketin tarjontaan voit tutustua tarkemmin täällä.
HUOM! Pakettien HD-kanavat vaativat korttilinkityksen.

 

MTV Total Sport + Viasat Urheilu 49,90 €/kk (12 kk minitilausjakso, kok.hinta 598,80 €)
MTV Total Sport + Viasat Urheilu MTV Total Sport + Viasat Urheilu on monipuolinen urheilupaketti täynnä maailman kovimpia futis- ja jääkiekkoliigoja sekä F1:ä ja muuta huippu-urheilua. Jalkapallosta kattaukseen kuuluvat niin Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, UEFA Champions League, Englannin Championship, FA Cup, Capital One Cup kuin Saksan Cup. Lätkästä tarjolla ovat NHL, CHL, SHL, KHL, kaikki Jokerien ottelut ja MM-kisat. Lisäksi voit nauttia mm. yleisurheilun Timanttiliigasta, Hanki: talvilajien maailmancupeista, tenniksestä,  suorista Toto 65 ja Toto 4 –ravilähetyksistä, koripallon Euroliigasta, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä sekä golfin US Openista, British Openista, PGA Championshipista, European Tourista ja PGA Tourista.
MTV Total Sport -paketin tarjontaan voit tutustua tarkemmin täällä.
HUOM! Pakettien HD-kanavat vaativat korttilinkityksen.

 

 

Mikäli sinulla jo on Viasat Kulta, voit hankkia Viasat Kullan rinnakkaiskortille hintaan 9,95 €/kk.

 

Näillä tavoilla voit hankkia Elisa maksu-tv-palveluita

Verkkokaupasta Puhelimitse Kaupasta

Jos sinulla on jo Kanavakortti, voit tilata maksu-tv-palveluita helposti Verkkokaupasta.

Verkkokauppa

Kysy lisää tai tee tilauksesi 010 19 0240

Elisa maksu-tv-palveluiden myyntipaikat
   
   
 
Tampereen Tietoverkko Oy
PL 887, 33101 Tampere
Asiakaspalvelu 010 19 0240
Vaihde puh. 010 3095 300, fax 010 3095 302