Tampereen Tietoverkko Oy
Tampereen Tietoverkko Oy
  > etusivu > peruskanavat > peruskanavat -tv
 

 Peruskanavat -tv

Etusivu
Peruskanavat
peruskanavat -tv
peruskanavat -radio
Maksu-tv-palvelut
Verkkokauppa
Liittymat ja palvelut
Tuotetuki
Ohjelmatiedot
Hakemisto
Yhteystiedot

Peruskanavat näet maksuttomasti digivastaanottimella ilman Kanavakorttia. TTV:n kaapeli-tv-verkossa näkyvät suomalaisista peruskanavista alueelliset versiot, mikä mahdollistaa esimerkiksi Ylen Hämeen alueellisten TV-uutisten katselemisen tuoreeltaan. Valtakunnallisten tv- ja radiokanavien lisäksi tarjontaan kuuluvat myös kunkin alueen tärkeimmät paikalliset radio- ja TV-kanavat.

TTV:n kaapeliverkon peruskanavat -tv
Yle TV1 Yle TV1
Yle TV1 tarjoaa uutis-, ajankohtais- ja asiajournalismin lisäksi draamaa, viihdettä, kulttuuria, dokumentteja ja opetusohjelmia. 
Yle TV2

Yle TV2
Yle TV2:n ohjelmisto koostuu palvelu- ja elämäntapaohjelmista, monipuolisesta viihteestä, lastenohjelmista sekä urheilusta. Kanavalla nähdään myös alueuutiset.

MTV3

MTV3
Suomen suurimman mainosrahoitteisen kanavan MTV3:n ohjelmatarjonta koostuu sarjoista, draamasta, urheilusta, uutisista, ajankohtaisohjelmista ja urheilusta.
Huom! Kanavalla on mahdollisuus kuulovammaistekstitykseen, jonka saa käyttöön valitsemalla kanavan tekstityksen kieliasetukseksi hollannin.

Nelonen Nelonen
Nelonen on nuorekas ja monipuolinen viihdekanava tulvillaan laadukasta draamaa, komediaa, elokuvia, dokumentteja, urheilua, uutisia ja lastenohjelmia.
Yle Teema & Fem

Yle Teema & Fem
Yle Teema & Fem on sekoitus kulttuuria, tiedettä, oppimisen erikoisohjelmia ja ruotsinkielistä sisältöä, kuten uutisia, asiaohjelmia, viihdettä ja lastenohjelmia aina Strömsöstä ja Efter Niosta BUU-klubbeniin.

Sub Sub
Sub tarjoaa nuorille ja nuorekkaille, seikkailunhaluisille katsojille sarjoja, elokuvia sekä chat- ja peliohjelmia.
Liv Liv
Liv on lifestyle-kanava, jonka ohjelmisto koostuu eri elämänalueisiin liittyvistä sarjoista ja dokumenteista.
JIM JIM
Asiaviihdettä, harraste- ja tee-se-itse-ohjelmia, laatudokumentteja, toiveuusintoina Nelosen hittisarjoja sekä uusia kovia laatudraamoja.
TV5

TV5
TV5 on etenkin 15-44 -vuotiaille kaupunkilaisille suunnattu kanava, joka tarjoaa parasta viihdettä: elokuvia, dokumentteja sekä sarjoja.

Kutonen Kutonen
Kutonen on etenkin nuorten miesten makuun suunnattu kanava, joka tarjoaa aamu- ja iltapäivisin The Voicen musiikkiohjelmia. Iltaisin ohjelmiston muodostavat tunnetut ulkomaiset rikos-, toiminta-, tosi-tv- ja komediasarjat. Kanavalla nähdään lisäksi elokuvia.
FOX FOX
FOX on kotimainen televisiokanava kaikille, jotka kaipaavat televisioonsa sisältöä uudella, raikkaalla tavalla. Kanavan ohjelmistoon kuuluu laaja valikoima korkeatasoisia koti- ja ulkomaisia sarjoja ja elokuvia, dokumentteja, lifestyle-ohjelmia ja uutisia. Kanavalla nähdään mm. 20th Century Fox:n, National Geographic:n ja Disneyn laadukkaita tuotantoja.
AVA AVA
AVA on kanava naisille. Kanavan sisällön ytimen muodostavat terävät kotimaiset ja ulkomaiset lifestyle-ohjelmat, ajankohtaiset ja kiinnostavat dokumenttisarjat sekä vahva draama- ja elokuvatarjonta.
Hero Hero
Hero on 30-vuotiaille aktiivisille kaupunkilaisille suunnattu kanava. Se tarjoaa uudenlaisen tavan katsoa laatusarjoja ja menestyselokuvia.
AlfaTV AlfaTV
AlfaTV on koko perheen yleiskanava, joka lähettää elokuvia, viihdettä, kulttuuria sekä ajankohtais-, asia- ja teemaohjelmia. Ohjelmatarjonnassa huomioidaan laajasti eri kohderyhmät ja erityisesti 55+ -kohderyhmä.
Frii Frii
Frii on naisille suunnattu kanava, joka tarjoaa helposti lähestyttävää ja ennakkoluulotonta viihdettä. Päivällä ja alkuillasta mm. päästään kurkistamaan erilaisten naisten arkeen eri puolilla maailmaa, suunnitellaan häitä ja tietenkin leivotaan. Jännittävät illat vietetään tutustumalla mm. intohimorikoksiin, naisvankiloihin ja kadonneiden ihmisten kohtaloihin.
TLC TLC
TLC on värikäs viihdekanava 15-34 -vuotiaille nuorille naisille, joiden maailma on täynnä mahdollisuuksia. Kanava tarjoaa energistä ja positiivista viihdettä, joka koskettaa ja johon on helppo samaistua. Ohjelmien aihepiirit vaihtelevat yllättävistä tositarinoista häähaaveiluun, herkutteluun ja muotiin.
MTV MTV
MTV on maailman suurin musiikki- ja nuorisokanava, joka yhdistää uudenlaisen ajattelun ja mielenkiintoisen viihteen upeisiin videoihin ja live-esiintymisiin. MTV on paikallisilla vaikutteilla maustettu globaali tavaramerkki, joka tarjoaa parhaan sekoituksen sekä kotimaista että ulkomaista musiikkia ja viihdettä.
National Geographic Channel

National Geographic Channel
National Geographic Channel on yksi maailman johtavista dokumenttikanavista, jonka Suomeen lokalisoitu ohjelmisto haastaa meidät katsomaan maailmaa uusin silmin. Kanavan sarjat ja dokumentit käsittelevät niin historiaa, katastrofeja, tiedettä, tekniikkaa, mysteerejä kuin paljon muutakin. Suomeksi tekstitetty.

France 24 France 24
France 24 on kansainvälinen 24/7 uutis- ja ajankohtaiskanava, joka tarjoaa katsauksen maailman tapahtumiin ranskalaisesta näkökulmasta arvostaen eriäviä mielipiteitä ja pelkäämättä väittelyitä. Puolen tunnin välein nähtävien uutistenkatsausten lisäksi kanavan ohjelmat antavat avaimet monimutkaistenkin tapahtumien ymmärtämiseen syväluotaavien analyysien kautta. Englanninkielinen.
NHK World NHK World
NHK World on japanilainen uutis- ja ajankohtaiskanava, joka tarjoaa kattavan uutistarjonnan lisäksi kurkistuksen japanilaiseen kulttuuriin ja elämänmenoon. Englanninkielinen.
DW (Deutsche Welle) DW (Deutsche Welle)
DW (Deutsche Welle) on saksalainen ajankohtaiskanava, jonka ohjelmisto pureutuu mielenkiintoisiin asioihin ja ilmiöihin pintaa syvemmältä sekä tarjoaa uutisia niin Saksasta kuin muualtakin maailmasta. Kanavan laadukkaat ohjelmat käsittelevät saksalaisesta näkökulmasta niin politiikan, talouden, taiteen, urheilun, pop-kulttuurin kuin matkailunkin ajankohtaisia ilmiöitä. Pääosin englanninkielinen, saksankielistä ohjelmaa klo 8-11 sekä 20-23.
TV7 TV7
Kristillinen TV-kanava TV7 tarjoaa ohjelmaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.
Wave 100 Wave 100
Raikas ja nuorekas Tampereen paikallistelevisio - Wave 100 perustuu uudenlaiseen, vuorovaikutteiseen tuotantoformaattiin, jossa sisällön ideointiin ja tekemiseen on otettu mukaan tamperelaiset yksityiset henkilöt, koulut, yhteisöt ja yritykset.
Harju & Pöntinen Harju & Pöntinen
Harju & Pöntinen on suomalainen kanava, joka soittaa kotimaista iskelmämusiikkia.
Info Infokanava
Infokanava on osa Elisan muutos- ja häiriötiedotuskanavavalikoimaa. Infokanavalla vaihtuu kaksi reaaliaikaista näkymää: Elisan häiriökartta sekä tiedoteotsikot.

 

 

TTV:n kaapeliverkon perus-HD-kanavat
Yle TV1 HD Yle TV1 HD
Yle TV1 HD näyttää Yle TV1:n ohjelmiston teräväpiirtona. Kanava tarjoaa uutis-, ajankohtais- ja asiajournalismin lisäksi draamaa, viihdettä, kulttuuria, dokumentteja ja opetusohjelmia.
Huom! HD-lähetysten katseluun tarvitaan HD-vastaanottimen lisäksi HD Ready tai Full HD -televisio tai -näyttö.
Yle TV2 HD

Yle TV2 HD
Yle TV2 HD näyttää Yle TV2:n ohjelmiston teräväpiirtona. Kanavan ohjelmisto koostuu palvelu- ja elämäntapaohjelmista, monipuolisesta viihteestä, lastenohjelmista sekä urheilusta. Kanavalla nähdään myös alueuutiset.
Huom! HD-lähetysten katseluun tarvitaan HD-vastaanottimen lisäksi HD Ready tai Full HD -televisio tai -näyttö.

Yle Teema Fem HD

Yle Teema & Fem HD
Yle Teema & Fem HD on sekoitus kulttuuria, tiedettä, oppimisen erikoisohjelmia ja ruotsinkielistä sisältöä, kuten uutisia, asiaohjelmia, viihdettä ja lastenohjelmia aina Strömsöstä ja Efter Niosta BUU-klubbeniin.
Huom! HD-lähetysten katseluun tarvitaan HD-vastaanottimen lisäksi HD Ready tai Full HD -televisio tai -näyttö.

MTV3 HD MTV3 HD
MTV3 HD tarjoaa MTV3-kanavan laadukkaan ohjelmiston suosikkisarjoineen kuten Salatut Elämät upealla aidolla teräväpiirtokuvanlaadulla.
Huom! HD-lähetysten katseluun tarvitaan HD-vastaanottimen lisäksi HD Ready tai Full HD -televisio tai -näyttö.
Nelonen HD Nelonen HD
Nelonen HD tarjoaa Nelosen ohjelmiston skaalattuna tavanomaista digi-tv-signaalia teknisesti korkealaatuisempaan HD-tasoiseen 16:9-lähetteeseen. Lähetyksen kuvaformaatti on 1080i ja ohjelmat on varustettu stereoäänellä.
Huom! HD-lähetysten katseluun tarvitaan HD-vastaanottimen lisäksi HD Ready tai Full HD -televisio tai -näyttö.

 

Kaapelitelevisioverkossa välitettäviin ohjelma- ja muihin palveluihin voi tekijänoikeus- ym. syistä tulla muutoksia ja yksittäisten kanavien jakelu voidaan joutua lopettamaan tai muuttamaan maksullisiksi. TTV pidättääkin itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmatarjonnassa sekä kanavien ja palvelujen jakeluehdoissa.

   
   
 
Tampereen Tietoverkko Oy
PL 887, 33101 Tampere
Asiakaspalvelu 010 19 0240
Vaihde puh. 010 3095 300, fax 010 3095 302