Tampereen Tietoverkko Oy
Tampereen Tietoverkko Oy
  > etusivu > maksu-tv-palvelut > svea
 

 Svea

Etusivu
Peruskanavat
Maksu-tv-palvelut
Kaapelikortti
Elisa HD-kanavapaketti
Elisa L-kanavapaketti
Elisa M-kanavapaketti
Elisa S-kanavapaketti
Elisa Viihde Sport
MTV3 Total & Sport
C More Film
Ruutu+
Viasat
Discovery
Disney
Picnic
Russia
Svea
Al Jazeera
ETV
TotoTV
hinnasto
kampanjat
Myyntipaikat
Verkkokauppa
Liittymät ja palvelut
Tuotetuki
Ohjelmatiedot
Hakemisto
Yhteystiedot

Ajanvietettä ruotsiksi koko perheelle.

Svea 12,95 €/kk
SVT1

SVT1
SVT1 on Ruotsin yleisradioyhtiön pääkanava, jonka laajasta ohjelmistosta löytyy niin asiaohjelmia, uutisia kuin viihdettä, urheilua, sarjoja ja lastenohjelmiakin. Ruotsinkielinen.

SVT2

SVT2
SVT2 on toinen Ruotsin yleisradioyhtiön televisiokanavista. Ohjelmisto tarjoaa niin uutisia, ajankohtaisohjelmia, kulttuuria kuin sarjojakin. Kanavalla näytetään arkipäivisin myös suomenkieliset uutiset. RuotsinkielinenAjankohtainen, suora ja asioista perillä oleva SVT2 kertoo asioista laajemmin. Kanava tarjoaa niin uutisia, kulttuuria kuin sarjojakin. Ruotsinkielinen.

Barnkanalen

Barnkanalen
Barnkanalen on lasten oma kanava. Kanavan ohjelmistossa on uusia, korkealaatuisia sarjoja yhdessä SVT:n arkistosta löytyvien suosikkien kanssa. Barnkanalen jakaa kanavapaikan SVT24:n kanssa. Ohjelmaa joka päivä n. klo 07-21. Ruotsinkielinen.

SVT24

SVT24
SVT24 näyttää uutisten ja urheilun lisäksi Ruotsin yleisradioyhtiön laadukkaita ajankohtaisohjelmia. SVT24 jakaa kanavapaikan Barnkanalenin kanssa. Ohjelmaa joka päivä n. klo 21-07. Ruotsinkielinen.

TV3

TV3
Suosittu TV3 tarjoaa kansainvälisiä sarjoja, huippuelokuvia, uutisia, urheilua sekä muita viihdeohjelmia. TV3:n omat tuotannot, kuten Fame Factory ja Top Model Sverige, ovat saaneet erityisen suurta huomiota ja saavuttaneet menestystä. Ruotsinkielinen.

TV4

TV4
Ruotsalainen yleis-/viihdekanava. Monipuolista ohjelmaa Ruotsin katsotuimmalla kanavalla - sarjoja, dokumentteja, urheilua, uutisia ja lastenohjelmia. Lähetysaika n. klo 07-04. Ruotsinkielinen.

TV6

TV6
TV6 on etenkin nuorille suunnattu ruotsalainen viihdekanava, jonka ohjelmistosta löytyy lukuisia suomalaistenkin rakastamia amerikkalaisia suosikkisarjoja. Kanavalla nähdään niin komediaa, toimintaa, draamaa kuin tosi-tv-klassikoitakin. Ruotsinkielinen, suurin osa ohjelmistosta englanninkielistä.
Kunskapskanalen Kunskapskanalen
Kunskapskanalenin ohjelmisto koostuu Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n ja opetusohjelmiin keskittyneen UR:n tuotannosta. Kanavalla nähdään etenkin opetus- ja tiedeohjelmia teemoinaan mm. kulttuuri, historia ja ympäristö. Ruotsinkielinen.
SVT1 HD

SVT1 HD
SVT1 HD näyttää Ruotsin yleisradioyhtiön pääkanavan ohjelmiston huippulaadukkaana teräväpiirtokuvana. Laajasta ohjelmistosta löytyy niin asiaohjelmia, uutisia kuin viihdettä, urheilua, sarjoja ja lastenohjelmiakin. Ruotsinkielinen.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.

SVT2 HD

SVT2 HD
SVT2 HD on toinen Ruotsin yleisradioyhtiön televisiokanavista teräväpiirtona. Ohjelmisto tarjoaa niin uutisia, ajankohtaisohjelmia, kulttuuria kuin sarjojakin. Kanavalla näytetään arkipäivisin myös suomenkieliset uutiset. Ruotsinkielinen.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.

TV4 HD

TV4 HD
TV4 HD on Ruotsin katsotuin kanava teräväpiirtona. Ohjelmisto koostuu sarjoista, dokumenteista, urheilusta, uutisista ja lastenohjelmista. Ruotsinkielinen.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.

 

Näillä tavoilla voit hankkia Elisa maksu-tv-palveluita

Verkkokaupasta Puhelimitse Kaupasta

Jos sinulla on jo Kanavakortti, voit tilata maksu-tv-palveluita helposti Verkkokaupasta.

Verkkokauppa

Kysy lisää tai tee tilauksesi 010 19 0240

Elisa maksu-tv-palveluiden myyntipaikat
   
   
 
Tampereen Tietoverkko Oy
PL 887, 33101 Tampere
Asiakaspalvelu 010 19 0240
Vaihde puh. 010 3095 300, fax 010 3095 302