Tampereen Tietoverkko Oy
Tampereen Tietoverkko Oy
  > etusivu > maksu-tv-kanavat
 

 Maksu-tv-kanavat

Etusivu
Peruskanavat
Maksu-tv-palvelut
hinnasto
Myyntipaikat
Verkkokauppa
Liittymät ja palvelut
Tuotetuki
Ohjelmatiedot
Hakemisto
Yhteystiedot

Elisa

TTV:n kaapeliverkossa välitetään Elisan kanavapaketteja, jotka tarjoavat kansainvälistä katseltavaa elokuvista urheiluun, matkailusta musiikkiin sekä kulttuurista ajankohtais- ja lastenohjelmiin.

Elisan kanavapakettivalikoima on erittäin kattava. Mukana ovat tuttujen C More, Ruutu+ ja Viasat -pakettien lisäksi mm. räätälöitävät Elisa Mix -paketit ja Elisa Viihde Sport -paketti, joka tarjoaa kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe.

Elisan kanavapakettitarjontaan ja niiden tilaamiseen tarvittavaan Elisa Kanavakorttiin voit tutustua tarkemmin Elisan Kaapeli-TV:n esittelysivuilla.

Elisa maksu-tv-kanavapaketit

Elisa Mix HD
Elisa Mix HD tarjoaa 6+3 teräväpiirtokanavaa elämyksiä aina huippu-urheilusta, elokuvista ja dokumenteista musiikkiin. Kolmea kanavaa voit vaihtaa kuukausittain valinnaisten kanavien valikoimasta. Voit myös tilata extrakanavia.
Elisa Mix HD

Elisa Mix L
Elisa Mix L on 31 kanavan kattava paketti, johon sisältyy mm. Nelosen, BBC:n, Discoveryn sekä Disneyn suosikkikanavia. Voit myös tilata extrakanavia.
Elisa Mix L

Elisa Mix M
Elisa Mix M on 14+6 kanavan kattaus viihdettä koko perheelle aina laatudokumenteista ja jalkapallon Bundesliigasta Disney-klassikoihin. Kuutta kanavaa voit vaihtaa kuukausittain valinnaisten kanavien valikoimasta. Voit myös tilata extrakanavia.
Elisa Mix M

Elisa Mix S
Elisa Mix S on laadukas 8+2 kanavan peruspaketti mm. urheilua, lastenohjelmia, dokumentteja ja elokuvia. Kahta kanavaa voit vaihtaa kuukausittain valinnaisten kanavien valikoimasta. Voit myös tilata extrakanavia.
Elisa Mix S

Elisa Viihde Sport
Elisa Viihde Sport –kanavilla nähdään suorana eurooppalaista huippujalkapalloa, kuten Euroopassa pelattavia MM-karsintaotteluita, Tanskan Superliigaa, Hollannin Eredivisie ja Ruotsin Allsvenskania. Lisäksi tarjolla on mm. Mestis-kiekkoa, miesten Salibandyliigaa ja Korisliigaa sekä paljon muuta monipuolista urheilua.
Elisa Viihde Sport

C More
C More Total on kattava paketti, joka kokoaa yhteen uutuus- ja klassikkoelokuvat, suosikkisarjat, lastenohjelmat, dokumentit sekä huippu-urheilun, mm. Formula 1, jääkiekon MM-kisat, CHL, SHL, yleisurheilun Timanttiliiga, Hanki: talvilajien maailmancupit, golfin PGA Tour, tennis sekä suorat Toto 65 ja Toto 4 -ravilähetykset. C morel Sport on intohimoisten penkkiurheilijoiden paketti, tarjoten MTV-kanavien ja C More -kanavien monipuolisen huippu-urheiluvalikoiman. C More Film tarjoaa jopa 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa ja näet myös lasten oman C More Juniori -kanavan.
C More
C More Sport
C More Total

Ruutu+
Ruutu+ Viihde on kanavapaketti hyvien elokuvien ja sarjojen ystävälle. Ruutu+ Viihde & Urheilu on koko perheen kanavapaketti, jonka kolme viihdekanavaa tarjoavat huippusarjoja ja leffoja, perheen pienimpien suosikkeja sekä kiehtovan kattauksen luontoa, matkailua ja dokumentteja. Kahdeksan urheilukanavaa tuovat kotiin Liigan kaikki ottelut jokaiselta kierrokselta sekä kattavan annoksen muuta urheilua.
Ruutu+ Viihde
Ruutu+ Viihde & Urheilu

Viasat
Viasat Kulta täyttää kaikkien toiveet. Penkkiurheilijoille on tarjolla maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kuten UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Englannin Championship, NHL, KHL ja monet muut. Lisäksi näet amerikkalaisen jalkapallon NFL:n, koripallon Euroliigan, moottoriurheilua, nyrkkeilyä ja golfin US Openin, British Openin, PGA Championshipin, Ryder Cupin, European Tourin ja LPGA Tourin. Viihteen ystäville löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat sekä laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasatin dokumenttikanavat. Lisäksi tarjolla ovat iki-ihanat Disneyn lastenkanavat. Viasat Urheilu on kattava paketti huippu-urheilua jalkapallosta jääkiekkoon. Viasat Viihde on puolestaan heille, jotka haluavat elokuvat, dokumentit ja lasten suosikit, mutta eivät välitä urheilusta. Lisäksi tarjolla ovat omat paketit niin golfin, jalkapallon kuin jääkiekonkin ystäville.
Viasat Kulta
Viasat Urheilu
Viasat Viihde
Viasat Golf
Viasat Jalkapallo
Viasat Jääkiekko

Discovery
Laadukas dokumenttien, luonto-ohjelmien ja hstoriallisten asiaohjelmien viihdyttävä yhdistelmä, koko perheen makuun.
Discovery

Disney
Disneyn uutuuksia ja klassikoita, ja muita laatuohjelmia lapsille ja lapsenmielisille.
Disney

Picnic
Huvimatka eri kielten ja kulttuurien maailmaan.
Picnic

Russia
Ajanvietettä venäjänkielellä koko perheelle.
Russia

Swedish ja Swedish Extra
Ajanvietettä ruotsiksi koko perheelle.
Swedish
Swedish Extra

Muut
Lisäksi tarjolla ovat seuraavat yksittäiset kanavat:
Al Jazeera
ETV
TotoTV

Elisa Kanavakortin ja Elisan maksu-tv-kanavat saat Elisa myymälöistä. Jos sinulla on jo Kanavakortti, voit tilata kanavia myös Verkkokaupan kautta.

 

Näillä tavoilla voit hankkia Elisa maksu-tv-palveluita

Verkkokaupasta Puhelimitse Kaupasta

Jos sinulla on jo Kanavakortti, voit tilata maksu-tv-palveluita helposti Verkkokaupasta.

Verkkokauppa

Kysy lisää tai tee tilauksesi 0800 46 46 46

Elisa maksu-tv-palveluiden myyntipaikat
   
   
 
Tampereen Tietoverkko Oy
PL 887, 33101 Tampere
Asiakaspalvelu 010 19 0240
Vaihde puh. 010 3095 300, fax 010 3095 302