Tampereen Tietoverkko Oy
Tampereen Tietoverkko Oy
  > etusivu > tuotetuki > tietoa laskutuksesta
 

 Tietoa laskutuksesta

Etusivu
Peruskanavat
Maksu-tv-palvelut
Verkkokauppa
Liittymät ja palvelut
Tuotetuki
tietoa laskutuksesta
Ohjelmatiedot
Hakemisto
Yhteystiedot

Jos olet uusi asiakas, ensimmäisessä laskussasi laskutetaan tilauksen aloituskuukauden jäljellä olevat päivät sekä seuraava täysi kuukausi. Lisäksi laskussa on mukana kortin vuosimaksu ja avausmaksu. Esimerkkikuvassa Viasat Kulta -paketti puoleen hintaan (hinta norm. 13,45 €/kk) on avattu 29.2. ja se on laskutettu 30.4. asti, josta syystä siitä veloitetaan 27,36 €.

Jos olet jo asiakkaanamme ja tilaat lisää kanavia, niiden laskutus alkaa tilauspäivästä. Tilauksen aloituskuukauden jäljellä olevat päivät ovat mukana seuraavan kuukauden laskussa. Näin laskun loppusumma voi olla muutosten jälkeen normaalia kuukausimaksua suurempi. Kts. kuva, Discovery-paketin laskurivi, hinta norm. 10€/kk.

Palvelut laskutetaan etukäteen ja kerran kuukaudessa. Saat laskun postitse laskutusosoitteeseesi. Laskun voit maksaa laskut pankissa tai netissä.

Suoraveloitus ei ole käytössä enää 31.1.2014 jälkeen, koska suoraveloitus poistuu käytöstä Suomessa johtuen Suomen siirtymisestä yhtenäiseen euromaksualueeseen (SEPA).

Laskun toimitustavat

TTV:n Maksu-TV:n laskun voit halutessasi tilata myös e-laskuna verkkopankkiisi. E-laskua varten tarvitset laskulla näkyvän viitenumeron yksilöintitiedoksi. Laskuttajaksi valitset Tampereen Tietoverkon. Lisätietoa e-laskusta voit lukea e-laskuoppaasta.

Irtisanominen ja muutokset

Palvelujen irtisanominen tulee tehdä viimeistään edellisen kuukauden 20. päivänä. Voit tehdä muutoksia palveluihin puhelimitse, TTV:n verkkokaupassa, sähköpostitse tai Elisa Shopiteissa.

 
   
   
 
Tampereen Tietoverkko Oy
PL 887, 33101 Tampere
Asiakaspalvelu 010 19 0240
Vaihde puh. 010 3095 300, fax 010 3095 302