Tampereen Tietoverkko Oy
Tampereen Tietoverkko Oy
  > etusivu > maksu-tv-palvelut > elisa mix s (8+2)
 

 Elisa Mix S (8+2)

Etusivu
Peruskanavat
Maksu-tv-palvelut
Kaapelikortti
Elisa HD-kanavapaketti
Elisa L-kanavapaketti
Elisa M-kanavapaketti
Elisa S-kanavapaketti
Elisa Viihde Sport
MTV3 Total & Sport
C More Film
Ruutu+
Viasat
Discovery
Disney
Picnic
Russia
Svea
Al Jazeera
ETV
TotoTV
hinnasto
kampanjat
Myyntipaikat
Verkkokauppa
Liittymät ja palvelut
Tuotetuki
Ohjelmatiedot
Hakemisto
Yhteystiedot

Elisa Mix S on laadukas 8+2 kanavan peruspaketti mm. urheilua, lastenohjelmia, dokumentteja ja elokuvia. Kahta kanavaa voit vaihtaa kuukausittain valinnaisten kanavien valikoimasta. Voit myös tilata extrakanavia.

Elisa S-kanavapaketti 9,90 €/kk
Animal Planet

Animal Planet
Tarjoaa koko perheelle eläinmaailman villieläinten dramaattisesta elämästä kotieläinten maailmaan ja hellyttäviin lemmikkeihin. Ohjelmaa 24h/vrk, josta osa suomeksi tekstitetty.

Discovery Channel

Discovery Channel
Tunnettu tieto- ja elämyskanava Discovery Channel vie sinut luontoon, tiedematkoille, huimiin seikkailuihin ja kokemaan eksoottisia kulttuureita. Englanninkielinen, täysin suomeksi tekstitetty.

Discovery World

Discovery World
Tarjoaa dokumentteja mm. historian merkkitapahtumista, kansainväliset konflikteista, taiteesta, musiikista, myyteistä ja mysteereistä. Lähetysaika 10-04. Englanninkielinen, suuri osa ohjelmista tekstitetty suomeksi.

Eurosport 2 Eurosport 2
Eurosport 2 näyttää yli 2000 tuntia suoraa urheilua vuosittain. Kanava toimii ajoittain sisarkanavana Eurosportille, jolloin esim. tenniksen Grand Slameista voidaan näyttää pelejä kahdelta kentältä samaan aikaan. Eurosport 2:n päälajin jalkapallon kattavaan tarjontaan sisältyy 5 suoraa ottelua Bundesliigasta viikoittain sekä lisäksi otteluita 2. Bundesliigasta, Puolan liigasta ja Japanin liigasta. Kanavalla nähdään myös mm. koripalloa, käsipalloa, rugbya, aussifutista, jenkkifutista, pyöräilyä, krikettiä, moottoriurheilua: mm. Freestyle Motocross, sekä talvilajien maailmancupeja lumilautailun ja freestylehiihdon johdolla. Englanninkielinen.
FIGHT SPORTS FIGHT SPORTS
FIGHT SPORTS tarjoaa teräväpiirtona monipuolisen kattauksen kamppailu-urheilua aina nyrkkeilystä ja potkunyrkkeilystä MMA-otteluihin sekä sumoon, karateen ja judoon. Suorien ottelulähetysten lisäksi kanavalla nähdään kamppailu-urheiluaiheisia uutisia ja dokumentti- sekä reality-sarjoja. Englanninkielinen.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
FUEL TV FUEL TV
FUEL TV on toiminnantäyteisiin lajeihin keskittyvä urheilu- ja lifestyle-kanava, jonka ohjelmiston ytimen muodostavat skeittaus, surffaus, lumilautailu, BMX-pyöräily, motocross ja wakeboarding. Kanava tarjoaa niin sarjoja, leffoja kuin suoria lähetyksiä teräväpiirtona. Englanninkielinen, suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Nick Jr. Nick Jr.
Nick Jr. tarjoaa vuorokauden ympäri älykästä ja hauskaa alle kouluikäisille lapsille suunnattua ohjelmaa, johon aikuiset voivat luottaa. Kanavan ohjelmien parissa lapset viihtyvät ja oppivat uutta. Suomeksi puhuttu.
Vh1 Vh1
Vh1 näyttää popmusiikin tekijöitä, moderneista artisteista klassikoihin. Musiikkiaiheisten sarjojen, erikoisohjelmien, uutisten ja live-esiintymisten ansiosta Vh1 sopii hieman kypsemmälle yleisölle. Vh1 on noussut maailmankuuluksi tavaramerkiksi ohjelmilla kuten ”Fabulous life of”, ”Bands reunited” ja ”Rise and rise”. Vh1 johdattaa läpi nostalgian kujien esittäen 70-, 80- ja 90-lukujen parhaimmistoa sekoitettuna päivän suurimpiin hitteihin.
 
+ 2 valinnaista kanavaa
Arte

Arte
Elokuvia, sarjoja, uutisia, dokumentteja, teatteria ja konsertteja. Saksan ja ranskankielinen.

BBC Brit HD BBC Brit HD
BBC Brit HD sekoittaa viihdettä ja faktaa hauskalla, maskuliinisella otteella olematta kuitenkaan kanava vain miehille. Teräväpiirtokanavan ohjelmisto tarjoaa autoja, tiedettä, seikkailua, komediaa sekä paljon muuta. Mukana on monia kestohittejä, kuten Top Gear, Would I Lie to You, Graham Norton Show, sekä draamasarjoja, kuten Uusi Sherlock. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
BBC Earth HD BBC Earth HD
BBC Earth HD inspiroi tuomalla HD-kuvanlaadulla katsojan eteen koko maailmankaikkeuden mikroskooppisista osasista aina loputtomaan avaruuteen asti. Ohjelmat on tehty BBC:n taatulla laadulla ja niissä nähdään mm. legendaarinen Sir David Attenborough. Englanninkielinen.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Blue Hustler Blue Hustler
Blue Hustler on pehmeämpi aikuisviihdekanava niin naisten kuin miesten makuun. Alan huippustudioiden elokuvat tarjoavat viehättävimpiä tyttöjä ja eksoottisimpia paikkoja maailman eri kolkista. Ohjelmaa joka päivä klo 22-06.
Boomerang Boomerang
Boomerang tarjoaa lapsille, nuorille sekä kaikille muillekin piirrossarjojen ystäville laajan kattauksen suosituimpia piirrossarjoja maailmalta. Kanavalla tavataan niin Looney Tunesin hahmot kuin uudemmatkin tuttavuudet. Englanninkielinen.

Canal 24 Horas

Canal 24 Horas
Canal 24 Horas on Espanjan yleisradioyhtiön ympärivuorokautinen uutiskanava. Se tarjoaa tuhdin paketin tietoa niin Espanjan, Latinalaisen Amerikan kuin koko maailman merkittävimmistä tapahtumista, taloudesta, urheilusta sekä kulttuurista. Kanavalla nähdään myös ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvia keskusteluohjelmia ja haastatteluita. Espanjankielinen.

Cartoon Network

Cartoon Network
Piirrettyjä lapsille ja vähän vanhemmillekin.

CBS Reality CBS Reality
CBS Reality tarjoaa tosielämän jännitystä ja viihdettä. Kanavan reality-sarjat ja tositapahtumiin perustuvat dokumentit vievät mukanaan niin hurjiin takaa-ajoihin, ihmepelastuksiin, luonnonvoimien myllerrykseen kuin elämän kummallisuuksiin. Englanninkielinen.

CNBC

CNBC
Talousuutisia ja analyysiä talouden tapahtumista, englanninkielinen 24 h/vrk.

Discovery Science Discovery Science
Tutkii ja seikkailee tiedemiesten silmin avaruudessa ja havaintotodellisuutemme tuolla puolen.
Disney Channel

Disney Channel
Disney Channel on pohjoismaiden suosituin lastenkanava. Se näyttää Disneyn ihania klassikoita, piirroselokuvia, sarjoja ja elokuvia yhtiön laajan tuotannon laidasta laitaan. Englanninkielinen, suurin osa suomeksi tekstitetty tai puhuttu. Lähetysaika: 07-23.

Disney Junior Disney Junior
Disney Junior on suunnattu etenkin 2-7-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen, jotka kaipaavat laadukasta ja juuri heille sopivaa viihdettä. Kanavalla näytetään upeiden Disney-tarinoiden parhaimmistoa sekä rakastettuja hahmoja tavalla, joka houkuttelee oppimaan leikin muodossa. Ohjelmaa joka päivä klo 07-20. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty tai puhuttu.
Disney XD

Disney XD
Disney XD on kanava kaikille toiminnan, musiikin, huumorin ja seikkailun ystäville, varsinkin poikien makuun. Kanava näyttää live action- ja animaatiosarjoja sekä huippuelokuvia. Englanninkielinen, suurin osa suomeksi tekstitetty tai puhuttu. Lähetysaika: 07–23.

ETV ETV
Virolainen uutis- ja ajankohtaisohjelmakanava, joka tarjoaa vironkielistä ohjelmaa. Ohjelmistossa myös viihdettä, kulttuuria ja musiikkia. Lähetysaika n. klo 06-02.
Extreme Sports Channel Extreme Sports Channel
Extreme-urheilua ja lifestylea. Englanninkielinen, 24 h/vrk.
France 2 France 2
France 2 on suosittu ranskalainen yleiskanava, jonka ohjelmistossa on uutisten, keskustelu- ja ajankohtaisohjelmien sekä dokumenttien lisäksi monipuolinen kattaus viihdettä, elokuvia ja sarjoja. Ranskankielinen.
History History
History on nimensä mukaisesti historian tapahtumiin keskittynyt kanava. Sen laadukkaat dokumentit tuovat katsojan nähtäväksi niin esihistorian, antiikin Roomaan kuin lähihistoriankin merkkitapahtumat. Englanninkielinen. Ohjelmaa 24 h/vrk.
Investigation Discovery Investigation Discovery
Investigation Discovery (ID) vetää mukaansa rikosten, rikostutkimuksen ja paranormaalien ilmiöiden koukuttavaan maailmaan. Ohjelmien tekijät ottavat katsojat mukaan ratkomaan rikosten ja mysteerien salaperäisiä palapelejä, joissa vastaan tulee monenlaisia yllättäviäkin käänteitä ja haasteita. Katsojat pääsevät pohtimaan, tutkimaan ja etsimään ratkaisevia johtolankoja. Englanninkielinen, suomeksi tekstitetty.
Mezzo Mezzo
Mezzo on jazzin, oopperan, tanssin, klassisen ja maailman musiikin oma kanava, joka tarjoaa teemailtoja ja erikoislähetyksiä musiikista ja taiteesta kiinnostuneille. Musiikki esityskielellä. Uutiset ranskan, englannin tai espanjan kielellä sekä joitakin ranskankielisiä ohjelmia. Ohjelmaa 24 h/vrk.
Mezzo Live HD Mezzo Live HD
Mezzo Live HD vie katsojan nauttimaan teräväpiirtokuvalla ja upealla äänen laadulla klassisen musiikin konsertteista huippunimien, kuten Berliinin Filharmonikkojen, esittämänä sekä oopperoista maailman tunnetuimmilta estradeilta aina Milanon La Scalasta Lontoon Covent Gardeniin. Klassisen musiikin lisäksi kanava tarjoaa monipuolisen kattauksen huippujazzia. Kanavalla nähdään taltiointien lisäksi myös suoria lähetyksiä. Ohjelmat alkuperäiskielellä, musiikki esityskielellä.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
MTV Juniori MTV Juniori
MTV Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja klassikoita, kaikkien aikojen suosituimpia lastensarjoja, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan. Ja kaikki suomeksi.
MTV DANCE MTV DANCE
MTV DANCE on ainoa klubimusiikkia vuorokauden ympäri esittävä televisiokanava. Se vie katsojat kaikkein makeimpiin yökerhoihin ja upeimmille festareille ympäri maailman. MTV DANCE on drum’n’bass, trance, garage, house ja bileet yhdessä paketissa. Dance all day – Dance all night!
MTV HITS

MTV HITS
MTV HITS tarjoaa hittejä vuorokauden ympäri. Täältä löytyy supertähtiä, poikabändejä, tyttöenergiaa ja päiväperhosia. Kanava sekoittaa päivän pop-hitit r’n’b:n, indien ja nu-metalin parhaimmistoon. Jos biisit löytyvät listoilta, ne löytyvät myös MTV HITS -kanavalta.

MTV MUSIC 24 MTV MUSIC 24
MTV MUSIC 24 näyttää tuoreimpia musiikkivideoita kaikkialta maailmasta 24 tuntia vuorokaudessa. Tänne kerätään MTV:n kanavien parhaat makoisaksi sekoitukseksi päivän poppia, rockia ja r’n’b:ta. Kanava tarjoaa jokaiselle jotakin, vuorokauden ympäri!
MTV ROCKS MTV ROCKS
MTV ROCKS on musiikkikanava nuorille, vihkiytyneille, keikoista nauttiville, musiikkia lataaville faneille, joilla on aitoa paloa musiikkiin. Kanava tarjoaa mukaansatempaavan musiikkikattauksen mm. indietä, rockia, metallia ja Hip Hopia. Englanninkielinen.
National Geographic Wild National Geographic Wild
National Geographic Wild tarjoaa eläimellistä menoa. Kanava tuo ruutuun parhaat ja ainutlaatuisimmat kohtaamiset villin luonnon asukkaiden kanssa. Laadukkaat ohjelmat tarjoavat upeita elämyksiä syrjäisimmistä maailman kolkista aina merten syvyyksiin asti. Englanninkielinen.
Nelonen Maailma Nelonen Maailma
Nelonen Maailmalla näet ja koet enemmän. Kanava on kiehtova kattaus matkailua, luontoa ja dokumentteja. Kutsu planeetan ihmiset, kulttuurit ja ilmiöt kotiisi.
Nelonen Nappula Nelonen Nappula
Nelonen Nappula tuo iloa ja elämyksiä perheen pienimmille. Suomeksi puhutut lastenohjelmat viihdyttävät aamusta iltaan. Nelonen Nappulalla jokainen päivä on myös leffapäivä.
Nelonen Prime Nelonen Prime
Nelonen Prime tuo kotiisi kiinnostavat uutuussarjat ja suositut elokuvat. Nautit sitten laadukkaasta draamasta tai räjähtävästä toiminnasta, Nelonen Prime on kanavasi. Sarjat näet parhaaseen katseluaikaan ja elokuvia aamuun asti.

Sky News

Sky News
Uutisia ja ajankohtaisohjelmia brittiläisestä näkökulmasta, englanninkielinen 24 h/vrk.

SVT World

SVT World
SVT Worldin tarjonta koostuu Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n kummankin pääkanavan SVT1:n ja SVT2:n laadukkaasta ruotsalaisesta ohjelmatarjonnasta.

Turner Classic Movies (TCM) Turner Classic Movies (TCM)
Klassikkoelokuvia 24 h/vrk.
TV3

TV3
Monipuolinen ruotsalainen viihdekanava, 24 h/vrk.

TV4

TV4
Ruotsinkielinen yleis-/viihdekanava. Monipuolista ohjelmaa Ruotsin katsotuimmalla kanavalla - sarjoja, dokumentteja, urheilua, uutisia ja lastenohjelmia. Lähetysaika n. klo 07-04.

TV5MONDE TV5MONDE
Ranskan, Belgian, Sveitsin ja Kanadan tv-yhtiöiden ohjelmien parhaimmistoa. Ranskankielinen. Ohjelmaa 24h/vrk.

TV6

TV6
TV6 on etenkin nuorille suunnattu ruotsalainen viihdekanava, jonka ohjelmistosta löytyy lukuisia suomalaistenkin rakastamia amerikkalaisia suosikkisarjoja. Kanavalla nähdään niin komediaa, toimintaa, draamaa kuin tosi-tv-klassikoitakin. Ruotsinkielinen, suurin osa ohjelmistosta englanninkielistä.
TVE TVE
TVE on Espanjan yleisradioyhtiön kansainväliseen jakeluun koostama yleiskanava, jonka ohjelmistossa on mm. uutisia, ajankohtaisohjelmia, sarjoja ja elokuvia. Espanjankielinen.
VH1 Classic VH1 Classic
VH1 Classic on häpeämättä nostalginen kanava sekä musiikin että ohjelmien osalta. Kanavalla esitetään parasta musiikkia 60-luvulta aina 90-luvulle saakka. Täällä esiintyvät ikonit, kuten Elvis, Jackson 5, Beatles, ABBA ja Bruce Springsteen. VH1 Classic tuo muistot mieleen.
Viasat Explore Viasat Explore
Viasat Explore on utelias, seikkailunhaluinen ja päättäväinen. Uuden ja epätavallisen tutkiminen on motivoivaa ja innostavaa. Kanavalla nähdään kaikkea uusimmista tieteellisistä läpimurroista kiehtoviin henkilöihin, jotka tekevät asioita hieman eri tavalla. Suomeksi tekstitetty.
Viasat History Viasat History
Näköalapaikka menneeseen maailmaan. Historiaa antiikista nykypäivän populaarikulttuuriin. Suurin osa ohjelmista suomenkielisellä tekstityksellä.
Lähetysaika: 24 h/vrk.

 

 

+ Extrakanavat 2,90 €/kpl/kk
3sat 3sat
Monipuolinen keskieurooppalainen kulttuurikanava, saksankielinen.
Arte

Arte
Elokuvia, sarjoja, uutisia, dokumentteja, teatteria ja konsertteja. Saksan ja ranskankielinen.

BBC Brit HD BBC Brit HD
BBC Brit HD sekoittaa viihdettä ja faktaa hauskalla, maskuliinisella otteella olematta kuitenkaan kanava vain miehille. Teräväpiirtokanavan ohjelmisto tarjoaa autoja, tiedettä, seikkailua, komediaa sekä paljon muuta. Mukana on monia kestohittejä, kuten Top Gear, Would I Lie to You, Graham Norton Show, sekä draamasarjoja, kuten Uusi Sherlock. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
BBC Earth HD BBC Earth HD
BBC Earth HD inspiroi tuomalla HD-kuvanlaadulla katsojan eteen koko maailmankaikkeuden mikroskooppisista osasista aina loputtomaan avaruuteen asti. Ohjelmat on tehty BBC:n taatulla laadulla ja niissä nähdään mm. legendaarinen Sir David Attenborough. Englanninkielinen.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Boomerang Boomerang
Boomerang tarjoaa lapsille, nuorille sekä kaikille muillekin piirrossarjojen ystäville laajan kattauksen suosituimpia piirrossarjoja maailmalta. Kanavalla tavataan niin Looney Tunesin hahmot kuin uudemmatkin tuttavuudet. Englanninkielinen.

Canal 24 Horas

Canal 24 Horas
Canal 24 Horas on Espanjan yleisradioyhtiön ympärivuorokautinen uutiskanava. Se tarjoaa tuhdin paketin tietoa niin Espanjan, Latinalaisen Amerikan kuin koko maailman merkittävimmistä tapahtumista, taloudesta, urheilusta sekä kulttuurista. Kanavalla nähdään myös ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvia keskusteluohjelmia ja haastatteluita. Espanjankielinen.

Cartoon Network

Cartoon Network
Piirrettyjä lapsille ja vähän vanhemmillekin.

CBS Reality CBS Reality
CBS Reality tarjoaa tosielämän jännitystä ja viihdettä. Kanavan reality-sarjat ja tositapahtumiin perustuvat dokumentit vievät mukanaan niin hurjiin takaa-ajoihin, ihmepelastuksiin, luonnonvoimien myllerrykseen kuin elämän kummallisuuksiin. Englanninkielinen.

CNBC

CNBC
Talousuutisia ja analyysiä talouden tapahtumista, englanninkielinen 24 h/vrk.

Discovery Science Discovery Science
Tutkii ja seikkailee tiedemiesten silmin avaruudessa ja havaintotodellisuutemme tuolla puolen.
Disney Channel

Disney Channel
Disney Channel on pohjoismaiden suosituin lastenkanava. Se näyttää Disneyn ihania klassikoita, piirroselokuvia, sarjoja ja elokuvia yhtiön laajan tuotannon laidasta laitaan. Englanninkielinen, suurin osa suomeksi tekstitetty tai puhuttu. Lähetysaika: 07-23.

Disney Junior Disney Junior
Disney Junior on suunnattu etenkin 2-7-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen, jotka kaipaavat laadukasta ja juuri heille sopivaa viihdettä. Kanavalla näytetään upeiden Disney-tarinoiden parhaimmistoa sekä rakastettuja hahmoja tavalla, joka houkuttelee oppimaan leikin muodossa. Ohjelmaa joka päivä klo 07-20. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty tai puhuttu.
Disney XD

Disney XD
Disney XD on kanava kaikille toiminnan, musiikin, huumorin ja seikkailun ystäville, varsinkin poikien makuun. Kanava näyttää live action- ja animaatiosarjoja sekä huippuelokuvia. Englanninkielinen, suurin osa suomeksi tekstitetty tai puhuttu. Lähetysaika: 07–23.

ETV ETV
Virolainen uutis- ja ajankohtaisohjelmakanava, joka tarjoaa vironkielistä ohjelmaa n. klo 06-02. Ohjelmistossa myös viihdettä, kulttuuria ja musiikkia.
Euronews

Euronews
Eurooppalainen uutiskanava valitsemallasi kielellä: ranska, englanti, saksa, italia, espanja, portugali ja venäjä, 24 h/vrk.

Extreme Sports Channel Extreme Sports Channel
Extreme-urheilua ja lifestylea. Englanninkielinen, 24 h/vrk.
France 2 France 2
France 2 on suosittu ranskalainen yleiskanava, jonka ohjelmistossa on uutisten, keskustelu- ja ajankohtaisohjelmien sekä dokumenttien lisäksi monipuolinen kattaus viihdettä, elokuvia ja sarjoja. Ranskankielinen.
History History
History on nimensä mukaisesti historian tapahtumiin keskittynyt kanava. Sen laadukkaat dokumentit tuovat katsojan nähtäväksi niin esihistorian, antiikin Roomaan kuin lähihistoriankin merkkitapahtumat. Englanninkielinen. Ohjelmaa 24 h/vrk.
Hustler TV Hustler TV
Hustler TV näyttää laadukasta sensuroimatonta aikuisviihdettä kuten elokuvia ja sarjoja alan parhailta studioilta joka päivä kellon ympäri. Kanavan ohjelmisto uusiutuu säännöllisesti ja sisältää tarjontaa, jota muiden aikuisviihdekanavien ohjelmistosta ei löydy.
Investigation Discovery Investigation Discovery
Investigation Discovery (ID) vetää mukaansa rikosten, rikostutkimuksen ja paranormaalien ilmiöiden koukuttavaan maailmaan. Ohjelmien tekijät ottavat katsojat mukaan ratkomaan rikosten ja mysteerien salaperäisiä palapelejä, joissa vastaan tulee monenlaisia yllättäviäkin käänteitä ja haasteita. Katsojat pääsevät pohtimaan, tutkimaan ja etsimään ratkaisevia johtolankoja. Englanninkielinen, suomeksi tekstitetty.
Mezzo Mezzo
Mezzo on jazzin, oopperan, tanssin, klassisen ja maailman musiikin oma kanava, joka tarjoaa teemailtoja ja erikoislähetyksiä musiikista ja taiteesta kiinnostuneille. Musiikki esityskielellä. Uutiset ranskan, englannin tai espanjan kielellä sekä joitakin ranskankielisiä ohjelmia. Ohjelmaa 24 h/vrk.
Mezzo Live HD Mezzo Live HD
Mezzo Live HD vie katsojan nauttimaan teräväpiirtokuvalla ja upealla äänen laadulla klassisen musiikin konsertteista huippunimien, kuten Berliinin Filharmonikkojen, esittämänä sekä oopperoista maailman tunnetuimmilta estradeilta aina Milanon La Scalasta Lontoon Covent Gardeniin. Klassisen musiikin lisäksi kanava tarjoaa monipuolisen kattauksen huippujazzia. Kanavalla nähdään taltiointien lisäksi myös suoria lähetyksiä. Ohjelmat alkuperäiskielellä, musiikki esityskielellä.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
MTV Juniori MTV Juniori
MTV Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja klassikoita, kaikkien aikojen suosituimpia lastensarjoja, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan. Ja kaikki suomeksi.
MTV DANCE MTV DANCE
MTV DANCE on ainoa klubimusiikkia vuorokauden ympäri esittävä televisiokanava. Se vie katsojat kaikkein makeimpiin yökerhoihin ja upeimmille festareille ympäri maailman. MTV DANCE on drum’n’bass, trance, garage, house ja bileet yhdessä paketissa. Dance all day – Dance all night!
MTV HITS

MTV HITS
MTV HITS tarjoaa hittejä vuorokauden ympäri. Täältä löytyy supertähtiä, poikabändejä, tyttöenergiaa ja päiväperhosia. Kanava sekoittaa päivän pop-hitit r’n’b:n, indien ja nu-metalin parhaimmistoon. Jos biisit löytyvät listoilta, ne löytyvät myös MTV HITS -kanavalta.

MTV MUSIC 24 MTV MUSIC 24
MTV MUSIC 24 näyttää tuoreimpia musiikkivideoita kaikkialta maailmasta 24 tuntia vuorokaudessa. Tänne kerätään MTV:n kanavien parhaat makoisaksi sekoitukseksi päivän poppia, rockia ja r’n’b:ta. Kanava tarjoaa jokaiselle jotakin, vuorokauden ympäri!
MTV ROCKS MTV ROCKS
MTV ROCKS on musiikkikanava nuorille, vihkiytyneille, keikoista nauttiville, musiikkia lataaville faneille, joilla on aitoa paloa musiikkiin. Kanava tarjoaa mukaansatempaavan musiikkikattauksen mm. indietä, rockia, metallia ja Hip Hopia. Englanninkielinen.
National Geographic Wild National Geographic Wild
National Geographic Wild tarjoaa eläimellistä menoa. Kanava tuo ruutuun parhaat ja ainutlaatuisimmat kohtaamiset villin luonnon asukkaiden kanssa. Laadukkaat ohjelmat tarjoavat upeita elämyksiä syrjäisimmistä maailman kolkista aina merten syvyyksiin asti. Englanninkielinen.
Nelonen Maailma Nelonen Maailma
Nelonen Maailmalla näet ja koet enemmän. Kanava on kiehtova kattaus matkailua, luontoa ja dokumentteja. Kutsu planeetan ihmiset, kulttuurit ja ilmiöt kotiisi.
Nelonen Nappula Nelonen Nappula
Nelonen Nappula tuo iloa ja elämyksiä perheen pienimmille. Suomeksi puhutut lastenohjelmat viihdyttävät aamusta iltaan. Nelonen Nappulalla jokainen päivä on myös leffapäivä.
Nelonen Prime Nelonen Prime
Nelonen Prime tuo kotiisi kiinnostavat uutuussarjat ja suositut elokuvat. Nautit sitten laadukkaasta draamasta tai räjähtävästä toiminnasta, Nelonen Prime on kanavasi. Sarjat näet parhaaseen katseluaikaan ja elokuvia aamuun asti.
Private TV Private TV
Private TV tarjoaa rohkeaa ja hiukan kovempaa aikuisviihdettä joka päivä kellon ympäri. Kanavalla nähdään vastustamaton kattaus leffoja.
Rai Uno Rai Uno
Viihdettä, visailuja, uutisia ja lastenohjelmia, italiankielinen.
HUOM! Osa ohjelmista (esim. useat urheilutapahtumat) eivät näy Suomessa tekijänoikeussyistä. Lisätietoa salatuista lähetyksistä on saatavilla RAI:n teletex-/televideo-palvelusta tai internetosoitteesta www.televideo.rai.it.

Sky News

Sky News
Uutisia ja ajankohtaisohjelmia brittiläisestä näkökulmasta, englanninkielinen 24 h/vrk.

SVT1

SVT1
Ruotsin suurin TV-kanava, jonka laajasta ohjelmistosta löytyy niin asiaohjelmia kuin kipinöivää viihdettäkin.

SVT2

SVT2
Ajankohtainen, suora ja asioista perillä oleva SVT2 kertoo asioista laajemmin. Kanava tarjoaa niin uutisia, kulttuuria kuin sarjojakin.

SVT World SVT World
SVT Worldin tarjonta koostuu Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n kummankin pääkanavan SVT1:n ja SVT2:n laadukkaasta ruotsalaisesta ohjelmatarjonnasta.
Turner Classic Movies (TCM) Turner Classic Movies (TCM)
Klassikkoelokuvia 24 h/vrk.
TV3

TV3
Monipuolinen ruotsalainen viihdekanava, 24 h/vrk.

TV4

TV4
Ruotsinkielinen yleis-/viihdekanava. Monipuolista ohjelmaa Ruotsin katsotuimmalla kanavalla - sarjoja, dokumentteja, urheilua, uutisia ja lastenohjelmia. Lähetysaika n. 07-04.

TV5MONDE TV5MONDE
Ranskan, Belgian, Sveitsin ja Kanadan tv-yhtiöiden ohjelmien parhaimmistoa. Ranskankielinen. Ohjelmaa 24h/vrk.

TV6

TV6
TV6 on etenkin nuorille suunnattu ruotsalainen viihdekanava, jonka ohjelmistosta löytyy lukuisia suomalaistenkin rakastamia amerikkalaisia suosikkisarjoja. Kanavalla nähdään niin komediaa, toimintaa, draamaa kuin tosi-tv-klassikoitakin. Ruotsinkielinen, suurin osa ohjelmistosta englanninkielistä.
TVE TVE
TVE on Espanjan yleisradioyhtiön kansainväliseen jakeluun koostama yleiskanava, jonka ohjelmistossa on mm. uutisia, ajankohtaisohjelmia, sarjoja ja elokuvia. Espanjankielinen.
VH1 Classic VH1 Classic
VH1 Classic on häpeämättä nostalginen kanava sekä musiikin että ohjelmien osalta. Kanavalla esitetään parasta musiikkia 60-luvulta aina 90-luvulle saakka. Täällä esiintyvät ikonit, kuten Elvis, Jackson 5, Beatles, ABBA ja Bruce Springsteen. VH1 Classic tuo muistot mieleen.
Viasat Explore Viasat Explore
Viasat Explore on utelias, seikkailunhaluinen ja päättäväinen. Uuden ja epätavallisen tutkiminen on motivoivaa ja innostavaa. Kanavalla nähdään kaikkea uusimmista tieteellisistä läpimurroista kiehtoviin henkilöihin, jotka tekevät asioita hieman eri tavalla. Suomeksi tekstitetty.
Viasat History Viasat History
Näköalapaikka menneeseen maailmaan. Historiaa antiikista nykypäivän populaarikulttuuriin. Suurin osa ohjelmista suomenkielisellä tekstityksellä.
Lähetysaika: 24 h/vrk.

 

Näillä tavoilla voit hankkia Elisa maksu-tv-palveluita

Verkkokaupasta Puhelimitse Kaupasta

Jos sinulla on jo Kanavakortti, voit tilata maksu-tv-palveluita helposti Verkkokaupasta.

Verkkokauppa

Kysy lisää tai tee tilauksesi 010 19 0240

Elisa maksu-tv-palveluiden myyntipaikat

 

   
   
 
Tampereen Tietoverkko Oy
PL 887, 33101 Tampere
Asiakaspalvelu 010 19 0240
Vaihde puh. 010 3095 300, fax 010 3095 302