Tampereen Tietoverkko Oy
Tampereen Tietoverkko Oy
  > etusivu > maksu-tv-palvelut > elisa mix hd
 

 Elisa Mix HD

Etusivu
Peruskanavat
Maksu-tv-palvelut
Kaapelikortti
Elisa HD-kanavapaketti
Elisa L-kanavapaketti
Elisa M-kanavapaketti
Elisa S-kanavapaketti
Elisa Viihde Sport
MTV3 Total & Sport
C More Film
Ruutu+
Viasat
Discovery
Disney
Picnic
Russia
Svea
Al Jazeera
ETV
TotoTV
hinnasto
kampanjat
Myyntipaikat
Verkkokauppa
Liittymät ja palvelut
Tuotetuki
Ohjelmatiedot
Hakemisto
Yhteystiedot

Elisa Mix HD tarjoaa 6+3 teräväpiirtokanavaa elämyksiä aina huippu-urheilusta, elokuvista ja dokumenteista musiikkiin. Kolmea kanavaa voit vaihtaa kuukausittain valinnaisten kanavien valikoimasta. Voit myös tilata extrakanavia. Elisa Mix HD vaatii korttilinkityksen.

Elisa Mix HD 14,90 €/kk (vaati korttilinkityksen)
BBC Brit HD BBC Brit HD
BBC Brit HD sekoittaa viihdettä ja faktaa hauskalla, maskuliinisella otteella olematta kuitenkaan kanava vain miehille. Teräväpiirtokanavan ohjelmisto tarjoaa autoja, tiedettä, seikkailua, komediaa sekä paljon muuta. Mukana on monia kestohittejä, kuten Top Gear, Would I Lie to You, Graham Norton Show, sekä draamasarjoja, kuten Uusi Sherlock. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Eurosport 2 HD Eurosport 2 HD
Eurosport 2 HD näyttää Eurosport 2:n tarjonnan huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja äänenlaadulla. Kanava näyttää yli 2000 tuntia suoraa urheilua vuosittain. Kanava toimii ajoittain sisarkanavana Eurosportille, jolloin esim. tenniksen Grand Slameista voidaan näyttää pelejä kahdelta kentältä samaan aikaan. Eurosport 2:n päälajin jalkapallon kattavaan tarjontaan sisältyy 5 suoraa ottelua Bundesliigasta viikoittain sekä lisäksi otteluita 2. Bundesliigasta, Puolan liigasta ja Japanin liigasta. Kanavalla nähdään myös mm. koripalloa, käsipalloa, rugbya, aussifutista, jenkkifutista, pyöräilyä, krikettiä, moottoriurheilua: mm. Freestyle Motocross, sekä talvilajien maailmancupeja lumilautailun ja freestylehiihdon johdolla. Englanninkielinen.
FIGHT SPORTS FIGHT SPORTS
FIGHT SPORTS tarjoaa teräväpiirtona monipuolisen kattauksen kamppailu-urheilua aina nyrkkeilystä ja potkunyrkkeilystä MMA-otteluihin sekä sumoon, karateen ja judoon. Suorien ottelulähetysten lisäksi kanavalla nähdään kamppailu-urheiluaiheisia uutisia ja dokumentti- sekä reality-sarjoja. Englanninkielinen.
History HD History HD
History HD tuo katsojan eteen historian kiehtovimmat henkilöhahmot, konfliktit ja merkitykselliset tapahtumat entistä elävämpinä teräväpiirtotelevision uskomattoman upean kuvanlaadun avulla. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty.
iConcerts HD

iConcerts HD
IConcerts HD on livemusiikkiin 24/7 keskittyvä teräväpiirtokanava. Kanava tarjoaa eri musiikkigenrejen parhaiden artistien live-esityksiä niin stadioneilta, klubeilta kuin festivaaleiltakin upealla kuvan- ja äänenlaadulla. Kanavalla tutustutaan myös artisteihin ja kurkistetaan backstagelle. Englanninkielinen.

MTV LIVE HD

MTV LIVE HD
MTV LIVE HD on täysin musiikille omistettu kansainvälinen hd-kanava. Kanavan ohjelmisto sisältää parhaita musiikkiohjelmia, festivaaleja ja livekonserttitaltiointeja upealla kuvan ja äänen laadulla. Joukkoon mahtuu vielä maapallon suurimmat musiikkipalkintogaalat MTV Video Music Awards ja MTV EMA. Englanninkielinen. HUOM! Kavalla on Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänet.

 
+ 3 valinnaista kanavaa
Animal Planet HD Animal Planet HD
Animal Planet HD -kanavan laadukkaat luontodokumentit ja kristallinkirkas teräväpiirtokuvanlaatu tuovat eläinmaailman tapahtumat entistä lähemmäksi katsojaa. Eläinten läsnäolon voi lähes tuntea. Englanninkielinen, suurin osa suomeksi tekstitetty.
Discovery HD Showcase Discovery HD Showcase
Discovery HD Showcase -kanava näyttää aitona teräväpiirtona Discovery Networksin suosittujen kanavien parhaimmistoa ja ohjelmia, jotka nähdään ainoastaan Discovery HD Showcase -kanavalla. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty. HUOM! Kanavalla on vain Dolby Digital -audio.
Food Network HD Food Network HD
Food Network  HD tarjoaa teräväpiirtona vastuttamattoman kattauksen ruuanlaittoa, kuulinaarisia kilpailuja, uusia ideoita sekä energistä viihdettä kaikille hyvän ruuan ja ruuanlaiton ystäville. Kanavalla nähdään monia suosikkiohjelmia ja julkkiskokkeja, kuten Iron Chef America ja Rachel Ray. Englanninkielinen.
France 2 HD France 2 HD
France 2 HD näyttää suositun ranskalainen yleiskanava France 2:n ohjelmiston teräväpiirtona. Kanavan ohjelmistossa on uutisten, keskustelu- ja ajankohtaisohjelmien sekä dokumenttien lisäksi monipuolinen kattaus viihdettä, elokuvia ja sarjoja. Ranskankielinen.
FUEL TV FUEL TV
FUEL TV on toiminnantäyteisiin lajeihin keskittyvä urheilu- ja lifestyle-kanava, jonka ohjelmiston ytimen muodostavat skeittaus, surffaus, lumilautailu, BMX-pyöräily, motocross ja wakeboarding. Kanava tarjoaa niin sarjoja, leffoja kuin suoria lähetyksiä teräväpiirtona. Englanninkielinen, suomeksi tekstitetty.
Hustler HD Hustler HD
Hustler HD tarjoaa laadukasta, sensuroimatonta aikuisviihdettä teräväpiirtona kellon ympäri. Kanavalla nähdään alan kuumimpien tuotantoyhtiöiden elokuvia, kuten suosittuja Hustler parodioita.
Mezzo Live HD Mezzo Live HD
Mezzo Live HD vie katsojan nauttimaan teräväpiirtokuvalla ja upealla äänen laadulla klassisen musiikin konsertteista huippunimien, kuten Berliinin Filharmonikkojen, esittämänä sekä oopperoista maailman tunnetuimmilta estradeilta aina Milanon La Scalasta Lontoon Covent Gardeniin. Klassisen musiikin lisäksi kanava tarjoaa monipuolisen kattauksen huippujazzia. Kanavalla nähdään taltiointien lisäksi myös suoria lähetyksiä. Ohjelmat alkuperäiskielellä, musiikki esityskielellä.
National Geographic Channel HD National Geographic Channel HD
National Geographic Channel HD näyttää National Geographic Channel –kanavan ohjelmiston upealla teräväpiirtokuvanlaadulla. National Geographic Channel HD on yksi maailman johtavista dokumenttikanavista, jonka Suomeen lokalisoitu ohjelmisto haastaa meidät katsomaan maailmaa uusin silmin. Kanavan sarjat ja dokumentit käsittelevät niin historiaa, katastrofeja, tiedettä, tekniikkaa, mysteerejä kuin paljon muutakin. Suomeksi tekstitetty.
National Geographic Wild HD National Geographic Wild HD
National Geographic Wild HD tarjoaa eläimellistä menoa entistäkin elävämmin tarkan teräväpiirtokuvanlaadun ansiosta. Kanava tuo ruutuun parhaat ja ainutlaatuisimmat kohtaamiset villin luonnon asukkaiden kanssa. Laadukkaat ohjelmat tarjoavat upeita elämyksiä syrjäisimmistä maailman kolkista aina merten syvyyksiin asti. Englanninkielinen.
 Nelonen Maailma HD Nelonen Maailma HD
Nelonen Maailma HD:lla näet ja koet enemmän - upealla teräväpiirtokuvanlaadulla. Kanava on kiehtova kattaus matkailua, luontoa ja dokumentteja. Kutsu planeetan ihmiset, kulttuurit ja ilmiöt kotiisi.
Nelonen Nappula HD Nelonen Nappula HD
Nelonen Nappula HD tuo iloa ja elämyksiä perheen pienimmille upealla teräväpiirtokuvanlaadulla. Suomeksi puhutut lastenohjelmat viihdyttävät aamusta iltaan. Nelonen Nappula HD:lla jokainen päivä on myös leffapäivä.
Nelonen Prime HD Nelonen Prime HD
Nelonen Prime HD tuo kotiisi kiinnostavat uutuussarjat ja suositut elokuvat upealla teräväpiirtokuvanlaadulla. Nautit sitten laadukkaasta draamasta tai räjähtävästä toiminnasta, Nelonen Prime HD on kanavasi. Sarjat näet parhaaseen katseluaikaan ja elokuvia aamuun asti.
Outdoor Channel HD Outdoor Channel HD
Outdoor Channel HD vie katsojan uskomattomiin seikkailuihin ja elämyksiin ympäri maailmaa teräväpiirtokuvalla. Kanavan ohjelmisto koostuu ulkoilma-aktiviteeteista aina kalastuksesta metsästykseen ja off-road ajosta erämaaseikkailuihin. Suomeksi tekstitetty.
SVT1 HD SVT1 HD
SVT1 HD näyttää Ruotsin yleisradioyhtiön pääkanavan ohjelmiston huippulaadukkaana teräväpiirtokuvana. Laajasta ohjelmistosta löytyy niin asiaohjelmia, uutisia kuin viihdettä, urheilua, sarjoja ja lastenohjelmiakin. Ruotsinkielinen.
Viasat Explore HD Viasat Explore HD
Viasat Explore HD lähettää Viasat Explore -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Viasat Explore HD on utelias, seikkailunhaluinen ja päättäväinen. Uuden ja epätavallisen tutkiminen on motivoivaa ja innostavaa. Kanavalla nähdään kaikkea uusimmista tieteellisistä läpimurroista kiehtoviin henkilöihin, jotka tekevät asioita hieman eri tavalla. Suomeksi tekstitetty.
Viasat History HD Viasat History HD
Viasat History HD lähettää Viasat History -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Viasat History HD vie katsojan lähemmäs myös hänen omaa menneisyyttänsä. Kanavan ohjelmisto tutustuttaa sekä antiikin että nykyajan kulttuureihin ja käsittelee niin kulttuuria, historiaa kuin yhteiskuntatieteellisiä teemojakin. Suomeksi tekstitetty.

 

 

+ Extrakanavat 2,90 €/kpl/kk
Animal Planet HD Animal Planet HD
Animal Planet HD -kanavan laadukkaat luontodokumentit ja kristallinkirkas teräväpiirtokuvanlaatu tuovat eläinmaailman tapahtumat entistä lähemmäksi katsojaa. Eläinten läsnäolon voi lähes tuntea. Englanninkielinen, suurin osa suomeksi tekstitetty.
BBC Earth HD BBC Earth HD
BBC Earth HD inspiroi tuomalla HD-kuvanlaadulla katsojan eteen koko maailmankaikkeuden mikroskooppisista osasista aina loputtomaan avaruuteen asti. Ohjelmat on tehty BBC:n taatulla laadulla ja niissä nähdään mm. legendaarinen Sir David Attenborough. Englanninkielinen.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
Discovery HD Showcase Discovery HD Showcase
Discovery HD Showcase -kanava näyttää aitona teräväpiirtona Discovery Networksin suosittujen kanavien parhaimmistoa ja ohjelmia, jotka nähdään ainoastaan Discovery HD Showcase -kanavalla. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty. HUOM! Kanavalla on vain Dolby Digital -audio.
France 2 HD France 2 HD
France 2 HD näyttää suositun ranskalainen yleiskanava France 2:n ohjelmiston teräväpiirtona. Kanavan ohjelmistossa on uutisten, keskustelu- ja ajankohtaisohjelmien sekä dokumenttien lisäksi monipuolinen kattaus viihdettä, elokuvia ja sarjoja. Ranskankielinen.
Food Network HD Food Network HD
Food Network  HD tarjoaa teräväpiirtona vastuttamattoman kattauksen ruuanlaittoa, kuulinaarisia kilpailuja, uusia ideoita sekä energistä viihdettä kaikille hyvän ruuan ja ruuanlaiton ystäville. Kanavalla nähdään monia suosikkiohjelmia ja julkkiskokkeja, kuten Iron Chef America ja Rachel Ray. Englanninkielinen.
FUEL TV FUEL TV
FUEL TV on toiminnantäyteisiin lajeihin keskittyvä urheilu- ja lifestyle-kanava, jonka ohjelmiston ytimen muodostavat skeittaus, surffaus, lumilautailu, BMX-pyöräily, motocross ja wakeboarding. Kanava tarjoaa niin sarjoja, leffoja kuin suoria lähetyksiä teräväpiirtona. Englanninkielinen, suomeksi tekstitetty.
Hustler HD Hustler HD
Hustler HD tarjoaa laadukasta, sensuroimatonta aikuisviihdettä teräväpiirtona kellon ympäri. Kanavalla nähdään alan kuumimpien tuotantoyhtiöiden elokuvia, kuten suosittuja Hustler parodioita.
Mezzo Live HD Mezzo Live HD
Mezzo Live HD vie katsojan nauttimaan teräväpiirtokuvalla ja upealla äänen laadulla klassisen musiikin konsertteista huippunimien, kuten Berliinin Filharmonikkojen, esittämänä sekä oopperoista maailman tunnetuimmilta estradeilta aina Milanon La Scalasta Lontoon Covent Gardeniin. Klassisen musiikin lisäksi kanava tarjoaa monipuolisen kattauksen huippujazzia. Kanavalla nähdään taltiointien lisäksi myös suoria lähetyksiä. Ohjelmat alkuperäiskielellä, musiikki esityskielellä.
National Geographic Channel HD National Geographic Channel HD
National Geographic Channel HD näyttää National Geographic Channel –kanavan ohjelmiston upealla teräväpiirtokuvanlaadulla. National Geographic Channel HD on yksi maailman johtavista dokumenttikanavista, jonka Suomeen lokalisoitu ohjelmisto haastaa meidät katsomaan maailmaa uusin silmin. Kanavan sarjat ja dokumentit käsittelevät niin historiaa, katastrofeja, tiedettä, tekniikkaa, mysteerejä kuin paljon muutakin. Suomeksi tekstitetty.
National Geographic Wild HD National Geographic Wild HD
National Geographic Wild HD tarjoaa eläimellistä menoa entistäkin elävämmin tarkan teräväpiirtokuvanlaadun ansiosta. Kanava tuo ruutuun parhaat ja ainutlaatuisimmat kohtaamiset villin luonnon asukkaiden kanssa. Laadukkaat ohjelmat tarjoavat upeita elämyksiä syrjäisimmistä maailman kolkista aina merten syvyyksiin asti. Englanninkielinen.
 Nelonen Maailma HD Nelonen Maailma HD
Nelonen Maailma HD:lla näet ja koet enemmän - upealla teräväpiirtokuvanlaadulla. Kanava on kiehtova kattaus matkailua, luontoa ja dokumentteja. Kutsu planeetan ihmiset, kulttuurit ja ilmiöt kotiisi.
Nelonen Nappula HD Nelonen Nappula HD
Nelonen Nappula HD tuo iloa ja elämyksiä perheen pienimmille upealla teräväpiirtokuvanlaadulla. Suomeksi puhutut lastenohjelmat viihdyttävät aamusta iltaan. Nelonen Nappula HD:lla jokainen päivä on myös leffapäivä.
Nelonen Prime HD Nelonen Prime HD
Nelonen Prime HD tuo kotiisi kiinnostavat uutuussarjat ja suositut elokuvat upealla teräväpiirtokuvanlaadulla. Nautit sitten laadukkaasta draamasta tai räjähtävästä toiminnasta, Nelonen Prime HD on kanavasi. Sarjat näet parhaaseen katseluaikaan ja elokuvia aamuun asti.
Outdoor Channel HD Outdoor Channel HD
Outdoor Channel HD vie katsojan uskomattomiin seikkailuihin ja elämyksiin ympäri maailmaa teräväpiirtokuvalla. Kanavan ohjelmisto koostuu ulkoilma-aktiviteeteista aina kalastuksesta metsästykseen ja off-road ajosta erämaaseikkailuihin. Suomeksi tekstitetty.
SVT1 HD SVT1 HD
SVT1 HD näyttää Ruotsin yleisradioyhtiön pääkanavan ohjelmiston huippulaadukkaana teräväpiirtokuvana. Laajasta ohjelmistosta löytyy niin asiaohjelmia, uutisia kuin viihdettä, urheilua, sarjoja ja lastenohjelmiakin. Ruotsinkielinen.
Viasat Explore HD Viasat Explore HD
Viasat Explore HD lähettää Viasat Explore -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Viasat Explore HD on utelias, seikkailunhaluinen ja päättäväinen. Uuden ja epätavallisen tutkiminen on motivoivaa ja innostavaa. Kanavalla nähdään kaikkea uusimmista tieteellisistä läpimurroista kiehtoviin henkilöihin, jotka tekevät asioita hieman eri tavalla. Suomeksi tekstitetty.
Viasat History HD Viasat History HD
Viasat History HD lähettää Viasat History -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Viasat History HD vie katsojan lähemmäs myös hänen omaa menneisyyttänsä. Kanavan ohjelmisto tutustuttaa sekä antiikin että nykyajan kulttuureihin ja käsittelee niin kulttuuria, historiaa kuin yhteiskuntatieteellisiä teemojakin. Suomeksi tekstitetty.
3sat 3sat
Monipuolinen keskieurooppalainen kulttuurikanava, saksankielinen.
Animal Planet Animal Planet
Tarjoaa koko perheelle eläinmaailman villieläinten dramaattisesta elämästä kotieläinten maailmaan ja hellyttäviin lemmikkeihin. Ohjelmaa 24h/vrk, josta osa suomeksi tekstitetty.
Arte

Arte
Elokuvia, sarjoja, uutisia, dokumentteja, teatteria ja konsertteja. Saksan ja ranskankielinen.

Boomerang Boomerang
Boomerang tarjoaa lapsille, nuorille sekä kaikille muillekin piirrossarjojen ystäville laajan kattauksen suosituimpia piirrossarjoja maailmalta. Kanavalla tavataan niin Looney Tunesin hahmot kuin uudemmatkin tuttavuudet. Englanninkielinen.

Canal 24 Horas

Canal 24 Horas
Canal 24 Horas on Espanjan yleisradioyhtiön ympärivuorokautinen uutiskanava. Se tarjoaa tuhdin paketin tietoa niin Espanjan, Latinalaisen Amerikan kuin koko maailman merkittävimmistä tapahtumista, taloudesta, urheilusta sekä kulttuurista. Kanavalla nähdään myös ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvia keskusteluohjelmia ja haastatteluita. Espanjankielinen.

Cartoon Network

Cartoon Network
Piirrettyjä lapsille ja vähän vanhemmillekin.

CBS Reality CBS Reality
CBS Reality tarjoaa tosielämän jännitystä ja viihdettä. Kanavan reality-sarjat ja tositapahtumiin perustuvat dokumentit vievät mukanaan niin hurjiin takaa-ajoihin, ihmepelastuksiin, luonnonvoimien myllerrykseen kuin elämän kummallisuuksiin. Englanninkielinen.

CNBC

CNBC
Talousuutisia ja analyysiä talouden tapahtumista, englanninkielinen 24 h/vrk.

Discovery Science Discovery Science
Tutkii ja seikkailee tiedemiesten silmin avaruudessa ja havaintotodellisuutemme tuolla puolen.

Discovery World

Discovery World
Tarjoaa dokumentteja mm. historian merkkitapahtumista, kansainväliset konflikteista, taiteesta, musiikista, myyteistä ja mysteereistä. Lähetysaika 10-04. Englanninkielinen, suuri osa ohjelmista tekstitetty suomeksi.

Disney Channel

Disney Channel
Disney Channel on pohjoismaiden suosituin lastenkanava. Se näyttää Disneyn ihania klassikoita, piirroselokuvia, sarjoja ja elokuvia yhtiön laajan tuotannon laidasta laitaan. Englanninkielinen, suurin osa suomeksi tekstitetty tai puhuttu. Lähetysaika: 07-23.

Disney Junior Disney Junior
Disney Junior on suunnattu etenkin 2-7-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen, jotka kaipaavat laadukasta ja juuri heille sopivaa viihdettä. Kanavalla näytetään upeiden Disney-tarinoiden parhaimmistoa sekä rakastettuja hahmoja tavalla, joka houkuttelee oppimaan leikin muodossa. Ohjelmaa joka päivä klo 07-20. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty tai puhuttu.
Disney XD

Disney XD
Disney XD on kanava kaikille toiminnan, musiikin, huumorin ja seikkailun ystäville, varsinkin poikien makuun. Kanava näyttää live action- ja animaatiosarjoja sekä huippuelokuvia. Englanninkielinen, suurin osa suomeksi tekstitetty tai puhuttu. Lähetysaika: 07–23.

ETV ETV
Virolainen uutis- ja ajankohtaisohjelmakanava, joka tarjoaa vironkielistä ohjelmaa n. klo 06-02. Ohjelmistossa myös viihdettä, kulttuuria ja musiikkia.
Euronews

Euronews
Eurooppalainen uutiskanava valitsemallasi kielellä: ranska, englanti, saksa, italia, espanja, portugali ja venäjä, 24 h/vrk.

Extreme Sports Channel Extreme Sports Channel
Extreme-urheilua ja lifestylea. Englanninkielinen, 24 h/vrk.
History History
History on nimensä mukaisesti historian tapahtumiin keskittynyt kanava. Sen laadukkaat dokumentit tuovat katsojan nähtäväksi niin esihistorian, antiikin Roomaan kuin lähihistoriankin merkkitapahtumat. Englanninkielinen. Ohjelmaa 24 h/vrk.
Hustler TV Hustler TV
Hustler TV näyttää laadukasta sensuroimatonta aikuisviihdettä kuten elokuvia ja sarjoja alan parhailta studioilta joka päivä kellon ympäri. Kanavan ohjelmisto uusiutuu säännöllisesti ja sisältää tarjontaa, jota muiden aikuisviihdekanavien ohjelmistosta ei löydy.
Investigation Discovery Investigation Discovery
Investigation Discovery (ID) vetää mukaansa rikosten, rikostutkimuksen ja paranormaalien ilmiöiden koukuttavaan maailmaan. Ohjelmien tekijät ottavat katsojat mukaan ratkomaan rikosten ja mysteerien salaperäisiä palapelejä, joissa vastaan tulee monenlaisia yllättäviäkin käänteitä ja haasteita. Katsojat pääsevät pohtimaan, tutkimaan ja etsimään ratkaisevia johtolankoja. Englanninkielinen, suomeksi tekstitetty.
Mezzo Mezzo
Mezzo on jazzin, oopperan, tanssin, klassisen ja maailman musiikin oma kanava, joka tarjoaa teemailtoja ja erikoislähetyksiä musiikista ja taiteesta kiinnostuneille. Musiikki esityskielellä. Uutiset ranskan, englannin tai espanjan kielellä sekä joitakin ranskankielisiä ohjelmia. Ohjelmaa 24 h/vrk.
MTV Juniori MTV Juniori
MTV Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja klassikoita, kaikkien aikojen suosituimpia lastensarjoja, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan. Ja kaikki suomeksi.
MTV DANCE MTV DANCE
MTV DANCE on ainoa klubimusiikkia vuorokauden ympäri esittävä televisiokanava. Se vie katsojat kaikkein makeimpiin yökerhoihin ja upeimmille festareille ympäri maailman. MTV DANCE on drum’n’bass, trance, garage, house ja bileet yhdessä paketissa. Dance all day – Dance all night!
MTV HITS

MTV HITS
MTV HITS tarjoaa hittejä vuorokauden ympäri. Täältä löytyy supertähtiä, poikabändejä, tyttöenergiaa ja päiväperhosia. Kanava sekoittaa päivän pop-hitit r’n’b:n, indien ja nu-metalin parhaimmistoon. Jos biisit löytyvät listoilta, ne löytyvät myös MTV HITS -kanavalta.

MTV MUSIC 24 MTV MUSIC 24
MTV MUSIC 24 näyttää tuoreimpia musiikkivideoita kaikkialta maailmasta 24 tuntia vuorokaudessa. Tänne kerätään MTV:n kanavien parhaat makoisaksi sekoitukseksi päivän poppia, rockia ja r’n’b:ta. Kanava tarjoaa jokaiselle jotakin, vuorokauden ympäri!
MTV ROCKS MTV ROCKS
MTV ROCKS on musiikkikanava nuorille, vihkiytyneille, keikoista nauttiville, musiikkia lataaville faneille, joilla on aitoa paloa musiikkiin. Kanava tarjoaa mukaansatempaavan musiikkikattauksen mm. indietä, rockia, metallia ja Hip Hopia. Englanninkielinen.
National Geographic Wild National Geographic Wild
National Geographic Wild tarjoaa eläimellistä menoa. Kanava tuo ruutuun parhaat ja ainutlaatuisimmat kohtaamiset villin luonnon asukkaiden kanssa. Laadukkaat ohjelmat tarjoavat upeita elämyksiä syrjäisimmistä maailman kolkista aina merten syvyyksiin asti. Englanninkielinen.
Nelonen Maailma Nelonen Maailma
Nelonen Maailmalla näet ja koet enemmän. Kanava on kiehtova kattaus matkailua, luontoa ja dokumentteja. Kutsu planeetan ihmiset, kulttuurit ja ilmiöt kotiisi.
Nelonen Nappula Nelonen Nappula
Nelonen Nappula tuo iloa ja elämyksiä perheen pienimmille. Suomeksi puhutut lastenohjelmat viihdyttävät aamusta iltaan. Nelonen Nappulalla jokainen päivä on myös leffapäivä.
Nelonen Prime Nelonen Prime
Nelonen Prime tuo kotiisi kiinnostavat uutuussarjat ja suositut elokuvat. Nautit sitten laadukkaasta draamasta tai räjähtävästä toiminnasta, Nelonen Prime on kanavasi. Sarjat näet parhaaseen katseluaikaan ja elokuvia aamuun asti.
Private TV Private TV
Private TV tarjoaa rohkeaa ja hiukan kovempaa aikuisviihdettä joka päivä kellon ympäri. Kanavalla nähdään vastustamaton kattaus leffoja.
Rai Uno Rai Uno
Viihdettä, visailuja, uutisia ja lastenohjelmia, italiankielinen.
HUOM! Osa ohjelmista (esim. useat urheilutapahtumat) eivät näy Suomessa tekijänoikeussyistä. Lisätietoa salatuista lähetyksistä on saatavilla RAI:n teletex-/televideo-palvelusta tai internetosoitteesta www.televideo.rai.it.

Sky News

Sky News
Uutisia ja ajankohtaisohjelmia brittiläisestä näkökulmasta, englanninkielinen 24 h/vrk.

SVT1

SVT1
Ruotsin suurin TV-kanava, jonka laajasta ohjelmistosta löytyy niin asiaohjelmia kuin kipinöivää viihdettäkin.

SVT2

SVT2
Ajankohtainen, suora ja asioista perillä oleva SVT2 kertoo asioista laajemmin. Kanava tarjoaa niin uutisia, kulttuuria kuin sarjojakin.

SVT World SVT World
SVT Worldin tarjonta koostuu Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n kummankin pääkanavan SVT1:n ja SVT2:n laadukkaasta ruotsalaisesta ohjelmatarjonnasta.
Turner Classic Movies (TCM) Turner Classic Movies (TCM)
Klassikkoelokuvia 24 h/vrk.
TV3

TV3
Monipuolinen ruotsalainen viihdekanava, 24 h/vrk.

TV4

TV4
Ruotsinkielinen yleis-/viihdekanava. Monipuolista ohjelmaa Ruotsin katsotuimmalla kanavalla - sarjoja, dokumentteja, urheilua, uutisia ja lastenohjelmia. Lähetysaika n. 07-04.

TV6

TV6
TV6 on etenkin nuorille suunnattu ruotsalainen viihdekanava, jonka ohjelmistosta löytyy lukuisia suomalaistenkin rakastamia amerikkalaisia suosikkisarjoja. Kanavalla nähdään niin komediaa, toimintaa, draamaa kuin tosi-tv-klassikoitakin. Ruotsinkielinen, suurin osa ohjelmistosta englanninkielistä.
TVE TVE
TVE on Espanjan yleisradioyhtiön kansainväliseen jakeluun koostama yleiskanava, jonka ohjelmistossa on mm. uutisia, ajankohtaisohjelmia, sarjoja ja elokuvia. Espanjankielinen.
VH1 Classic VH1 Classic
VH1 Classic on häpeämättä nostalginen kanava sekä musiikin että ohjelmien osalta. Kanavalla esitetään parasta musiikkia 60-luvulta aina 90-luvulle saakka. Täällä esiintyvät ikonit, kuten Elvis, Jackson 5, Beatles, ABBA ja Bruce Springsteen. VH1 Classic tuo muistot mieleen.

 

Elisa HD-kanavapaketti on saatavilla Elisa Shopiteista vuokrattavan linkittävän CI v1 -kortinlukijan (Cable Ready HD -hyväksyttyihin televisiohin, joissa on CI v1-moduulipaikka) kanssa, tai jos sinulla on Cable Ready HD -digiboksi ja HD Ready tai Full HD -televisio/näyttö. CI+ -moduulipaikalla varustettuihin Cable Ready HD -televisioihin tarvitaan CI+ -kortinlukija, jonka voit ostaa Elisa Shopiteista tai kodinkoneliikkeistä. Lisätietoa korttilinkityksestä saat täältä.

 

Näillä tavoilla voit hankkia Elisa maksu-tv-palveluita

Puhelimitse Kaupasta

Kysy lisää tai tee tilauksesi 010 19 0240

Elisa maksu-tv-palveluiden myyntipaikat

 

   
   
 
Tampereen Tietoverkko Oy
PL 887, 33101 Tampere
Asiakaspalvelu 010 19 0240
Vaihde puh. 010 3095 300, fax 010 3095 302