Tampereen Tietoverkko Oy
Tampereen Tietoverkko Oy
  > etusivu > maksu-tv-palvelut > c more film
 

 C More Film

Etusivu
Peruskanavat
Maksu-tv-palvelut
Kaapelikortti
Elisa HD-kanavapaketti
Elisa L-kanavapaketti
Elisa M-kanavapaketti
Elisa S-kanavapaketti
Elisa Viihde Sport
MTV3 Total & Sport
C More Film
Ruutu+
Viasat
Discovery
Disney
Picnic
Russia
Svea
Al Jazeera
ETV
TotoTV
hinnasto
kampanjat
Myyntipaikat
Verkkokauppa
Liittymät ja palvelut
Tuotetuki
Ohjelmatiedot
Hakemisto
Yhteystiedot

C More Action ja C More Emotion sulautuivat C More Starsiksi

C More Action ja C More Emotion ovat sulautuneet 1.9.2016 yhdeksi kanavaksi, jonka nimi on C More Stars. Kanavalla esitetään niin uutuuselokuvia kuin klassikoitakin vuorokauden ympäri ilman mainoskatkoja. Ohjelmistossa on toimintaa, trillereitä ja seikkailuja sekä koskettavia draamoja ja romanttisia komedioita. C More Starsin löydät kanavapaikalta 204.

C More Film 9,95 €/kk
C More Film

C More Film tarjoaa jopa 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa. Elokuvan ystäville C More Film tarjoaa Hollywoodin kassamagneetteja, sarjojen ystäviä hemmotellaan puolestaan HBO:n laatutuotannoilla sekä kansainvälistä suosiota saavuttaneilla uutuussarjoilla. Paketissa on mukana myös ripaus tennistä sekä golfia.

C More First C More First
C More First on uusimpien elokuvaensi-iltojen ensimmäinen esityskanava. Ensi-iltaan tulee uusi elokuva lähes joka ilta klo 22.00. Vuodessa nähdään n. 300 uutta elokuvaa. C More First lähettää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa, aina ilman mainoskatkoja. Suomeksi tekstitetty.
C More Hits C More Hits
C More Hits esittää niin uusia menestyselokuvia kuin menneiden vuosien klassikoitakin. Kaikki suosikkielokuvat samalla kanavalla, ilman mainoskatkoja. Suomeksi tekstitetty.
C More Series C More Series
C More Series näyttää tv-sarjoja parhaaseen katseluaikaan - aina ilman mainoskatkoja. Kanavalle on kerätty koko C Moren laadukas tv-sarjasisältö, mm. kaikki HBO:n uudet sarjat ja tuotantokaudet. Tuoreimmat jaksot nähdään aina klo 21 ja uusintana seuraavana päivänä klo 22. Viikonloppuisin esitetään tuhteja sarjamaratoneja. Suomeksi tekstitetty.
C More Stars C More Stars
C More Stars esittää niin uutuuselokuvia kuin klassikoitakin vuorokauden ympäri ilman mainoskatkoja. Ohjelmistossa on toimintaa, trillereitä ja seikkailuja sekä koskettavia draamoja ja romanttisia komedioita. Suomeksi tekstitetty.
SF Kanalen SF Kanalen
SF Kanalen tarjoaa satelliittiasiakkaille ruotsalaisia elokuvia ja sarjoja. Kanavan ohjelmisto perustuu ruotsalaisiin SF-elokuvayhtiön elokuviin ja sarjoihin ja ruudussa nähdään monia suomalaistenkin rakastamia hahmoja, kuten Vaahteranmäen Eemeli, Peppi Pitkätossu ja Ronja Ryövärintytär. Suomeksi tekstitetty.
C More Tennis C More Tennis
C More Tennis on kanava huipputenniksen ystäville. Ohjelmistossa nähdään mielenkiintoisia tennistapahtumia mm. ATP-turnausten ja Wimbledonin muodossa. Osittain suomeksi selostettu.
C More Golf HD C More Golf HD
C More Golf HD -kanavan ohjelmistossa on mm. maailman arvostetuimpiin ja kovatasoisimpiin kuuluva pääosin Yhdysvalloissa pelattava PGA Tour. Mukana ovat myös legendojen kiertue Champions Tour ja nousevien tähtien kiertue Web.com Tour sekä golfin huippuhetkiä ja makasiiniohjelmia. Kiertue englanniksi selostettu, ruotsinkieliset studio-osuudet.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
C More First HD C More First HD
C More First HD on C More First -kanavan teräväpiirtoversio. Kanavalla nähdään C Moren laaja elokuvavalikoima HD-laadulla. C More First HD tuo kotiisi täydelliset värit, ylivertaisen terävyyden ja ennennäkemättömän selkeät yksityiskohdat. Kanavalla nähdään lähes 300 menestysensi-iltaa vuodessa, aina ilman mainoskatkoja. Suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
C More Hits HD C More Hits HD
C More Hits HD on C More Hits -kanavan teräväpiirtoversio. C More Hits HD esittää niin uusia menestyselokuvia kuin menneiden vuosien klassikoitakin. Kaikki suosikkielokuvat samalla kanavalla ilman mainoskatkoja. Suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.
C More Series HD C More Series HD
C More Series HD on C More Series -kanavan teräväpiirtoversio. C More Series HD näyttää sarjoja parhaaseen katseluaikaan - aina ilman mainoskatkoja. Kanavalle on kerätty koko C Moren laadukas sarjasisältö, mm. kaikki HBO:n uudet sarjat ja tuotantokaudet. Tuoreimmat jaksot nähdään aina klo 21, 21.30 tai 22 ja uusintana seuraavana päivänä. Viikonloppuisin esitetään tuhteja sarjamaratoneja. Suomeksi tekstitetty.
HUOM! Kanava vaatii korttilinkityksen.

 

Näillä tavoilla voit hankkia Elisa maksu-tv-palveluita

Verkkokaupasta Puhelimitse Kaupasta

Jos sinulla on jo Kanavakortti, voit tilata maksu-tv-palveluita helposti Verkkokaupasta.

Verkkokauppa

Kysy lisää tai tee tilauksesi 010 19 0240

Elisa maksu-tv-palveluiden myyntipaikat

 

   
   
 
Tampereen Tietoverkko Oy
PL 887, 33101 Tampere
Asiakaspalvelu 010 19 0240
Vaihde puh. 010 3095 300, fax 010 3095 302