Tampereen Tietoverkko Oy
Tampereen Tietoverkko Oy
  >etusivu > bbc:n kanavissa muutoksia: uudet nimet ja uutta sisältöä teräväpiirtona
 

 BBC:n kanavissa muutoksia: Uudet nimet ja uutta sisältöä teräväpiirtona

Etusivu
Peruskanavat
Maksu-tv-palvelut
Verkkokauppa
Liittymät ja palvelut
Tuotetuki
Ohjelmatiedot
Hakemisto
Yhteystiedot

14.4.2015

BBC:n kanaviin on tullut muutoksia 13.4. alkaen: BBC Entertainment uudistui BBC Brit HD -kanavaksi ja BBC Knowledge BBC Earth HD:ksi.

BBC toimittaa uusien kanavien ohjelmat vain teräväpiirtolaadulla (HD), ja perinteisellä laadulla toimitetut kanavat poistuvat Elisa Kaapeli-TV:stä. Muutoksen yhteydessä uudet kanavat sekä BBC HD -kanava siirtyivät uusille kanavapaikoille.

Katsoaksesi uusia teräväpiirtokanavia, tarvitset Cable HD Ready -hyväksytyn vastaanottimen sekä korttilinkityksen laitteen ja kortin välillä. Katso lisää ohjeita täältä.

Muutoksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus irtisanoa BBC-kanavat sisältävä kanavapakettisi.

BBC Brit HD

BBC Brit HD sekoittaa viihdettä ja faktaa hauskalla, maskuliinisella otteella olematta kuitenkaan kanava vain miehille. Teräväpiirtokanavan ohjelmisto tarjoaa autoja, tiedettä, seikkailua, komediaa sekä paljon muuta. Mukana on monia kestohittejä, kuten Top Gear, Would I Lie to You, Graham Norton Show, sekä draamasarjoja, kuten Uusi Sherlock. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty.

Kanavapaikka 300

BBC Earth HD

BBC Earth HD inspiroi tuomalla HD-kuvanlaadulla katsojan eteen koko maailmankaikkeuden mikroskooppisista osasista aina loputtomaan avaruuteen asti. Ohjelmat on tehty BBC:n taatulla laadulla ja niissä nähdään mm. legendaarinen Sir David Attenborough. Englanninkielinen.

Kanavapaikka 301

BBC HD:lle uusi kanavapaikka

Uusien kanavien myötä myös BBC HD siirtyi uudelle kanavapaikalle. BBC HD:n uusi kanavapaikka on 299.

Kanavien näkyminen voi vaatia osaan tv-laitteista uuden kanavahaun

Osa vastaanottimista havaitsee muutokset automaattisesti ja ehdottaa kanavahakua. Joissakin tapauksissa kanavien näkyville saaminen vaatii vastaanottimesi kanavien uudelleenhaun. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

 

   
   
 
Tampereen Tietoverkko Oy
PL 887, 33101 Tampere
Asiakaspalvelu 010 19 0240
Vaihde puh. 010 3095 300, fax 010 3095 302