Tampereen Tietoverkko Oy
Tampereen Tietoverkko Oy
  >etusivu > nelonen paketin, viasat kulta ja viasat sport -pakettien urheilutarjonnat muuttuvat 1.9.20133
 

 Nelonen Paketin, Viasat Kulta ja Viasat Sport -pakettien urheilutarjonnat muuttuvat 1.9.2013

Etusivu
Peruskanavat
Maksu-tv-palvelut
Verkkokauppa
Liittymät ja palvelut
Tuotetuki
Ohjelmatiedot
Hakemisto
Yhteystiedot

26.8.2013

Nelonen Paketin, Viasat Kulta ja Viasat Sport -pakettien urheilutarjonnassa tapahtuu muutoksia 1.9.2013. Nelonen Pro -kanavat poistuvat Viasat Kulta ja Viasat Sport -paketeista. Tämän johdosta jääkiekon SM-liigan otteluita ei nähdä Viasat Kulta ja Viasat Sport -pakettien tarjonnassa enää syksystä 2013 lähtien. NHL, KHL ja golf puolestaan poistuvat Nelonen Pro -kanavien urheilutarjonnasta.

Jääkiekon SM-liigan ottelut yksinoikeudella Nelonen Prolla

Kaikki SM-liigan televisio-oikeudet siirtyvät Nelonen Medialle seuraavaksi viideksi vuodeksi eteenpäin. SM-liigan lähetykset aina runkosarjasta finaaleihin nähdään Nelonen Pakettiin kuuluvilta Nelonen Pro -kanavilta, joilta tulee yksittäisiä otteluita viikottain. Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extran tilanneet saavat käyttöönsä lisäkanavat, joilta voi seurata kaikkia kierroksen otteluita - myös teräväpiirtona.

NHL ja KHL -ottelut yksinoikeudella Viasat-pakettien kanavilla

NHL:n ja Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason HockeyAllsvenskanin otteluita näet suorina lähetyksinä huippujääkiekkoon erikoistuneilta Viasat Hockey ja Viasat Sport -kanavilta. Terväpiirtolähetykset nähdään rinnakkaiskanavilta Viasat Hockey HD ja Viasat Sport HD. Viasat Kulta ja Viasat Sport -paketeissa 4.9.2013 aloittavalla uudella Viasat Hockey Finland -kanavalla nähdään NHL:n ja HockeyAllsvenskanin lisäksi KHL ja SHL (Swedish Hockey League) -otteluita. Viasat Hockey Finland -kanavalla ottelut ovat selostettu suomeksi.

Nelonen Prolla jääkiekon lisäksi mm. huippukoripallon NBA

Nelonen Pron urheilutarjonnassa ovat jääkiekon SM-liigan lisäksi mm. MotoGP, UEFA Europa League ja Superpesis. Nelonen Pro -kanavilla nähdään myös maailman kovimman koripallosarjan NBA:n otteluita lokakuusta 2013 lähtien. Ottelut nähdään suorina ja suomeksi selostettuina lähetyksinä.

Viasat Golf -kanavalta 2000 tuntia huippuluokan golfia suorina lähetyksinä

Viasat Kullan ja Viasat Sportin urheilukanavat tarjoavat jääkiekon lisäksi esimerkiksi suorina lähetyksinä golfia. Viasat Golf -kanavalla esitetään yli 2 000 tuntia huippuluokan golfia suorina lähetyksinä mm. Majoreista, European Tourilta ja PGA Tourilta.

Lisätietoa tarjonnasta ja missä voi tehdä muutoksia kanavapaketteihin

Tarkemmat tiedot pakettien koko urheilutarjonnasta sekä muusta sisällöstä löydät Nelonen Paketin, Viasat Kulta ja Viasat Sport -pakettien esittelysivuilta. Ohjeet kanavapakettien tilaamiseen löytyvät täältä. Määräaikaisen Nelonen Paketin tilaajat voivat vaihtaa Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extraan soittamalla maksutta Elisan asiakaspalveluun numeroon 0800 464646 (ma-pe 8-19 ja la 10-16.30).

 

   
   
 
Tampereen Tietoverkko Oy
PL 887, 33101 Tampere
Asiakaspalvelu 010 19 0240
Vaihde puh. 010 3095 300, fax 010 3095 302